Aquest cap de setmana arriba la 36a edició de la pujada i baixada a Guanta

Dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 00:00

L’alcalde Marc Verneda ha presentat al programa Més que esport de Ràdio 4 la 36a edició de la pujada i baixada a Guanta, juntament amb el president de l’entitat organitzadora Josep Lluís Blanco.  

El divendres 25 de novembre l’alcalde de Sentmenat i també regidor d’esports, Marc Verneda, ha participat en el programa de Ràdio 4 Més que esport per presentar la pujada i baixada a Guanta del dia 4 de desembre. Enguany aquesta prova arriba a la seva 36a edició i des d'aquest programa s’han interessat per aquesta fita tan arrelada al municipi.  

Verneda ha destacat la importància d’aquesta prova històrica, destacant que només s’ha interromput per la pandèmia causada per la Covid-19. També han tingut un record per  en Salvador, un participant que cap any s’ha perdut la prova, i que fins i tot l’any que es va haver d’anul·lar per la pandèmia va decidir fer-la per compte propi.   

Conjuntament amb Josep Lluís Blanco, exatleta professional i president de La Sansi, han parlat del nou recorregut de 6 km que es va posar en marxa la darrera edició, per captivar també totes aquelles persones que comencen a córrer i no es veuen encara amb cor de fer el recorregut llarg, de 12 km.  

Podeu recuperar l’entrevista al següent enllaç. 

Darrera actualització: 05.12.2022 | 10:22