Equip de govern

 • Marc Verneda Urbano Marc Verneda Urbano

  Alcalde

  Concessions Administratives, Esports, Oficina d’Atenció al Ciutadà, Infraestructures i Via Pública, Relacions Institucionals, Seguretat Ciutadana i prevenció, Serveis i Edificis Municipals, Urbanisme i Nuclis Urbans, així com totes les competències residuals.

  Regidor i portaveu de l'ACS

  Càrrec amb dedicació exclusiva: 41.885,86 euros bruts anuals.

 • Jaume Carbonell Fidalgo Jaume Carbonell Fidalgo

  Primera Tinent d'Alcalde de Comunicació, Cultura, Educació, Joventut, Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) i Transparència

  Regidor i portaveu de la CUP-Amunt

  Assignació per assistència a òrgans col·legiats: 815,00€ bruts mensuals aproximadament (assistència a un Ple, dues Juntes de Govern Local i una Comissió Informativa, cada mes excepte agost i desembre).

 • Queralt Casoliva Rocabruna Queralt Casoliva Rocabruna

  Segona Tinent d’alcalde de Benestar Animal, Festes, Habitatge, Participació Ciutadana, Patrimoni i Arxiu Històric i Turisme.

  Regidora de la CUP-Amunt

  Assignació per assistència a òrgans col·legiats: 815,00€ bruts mensuals aproximadament (assistència a un Ple, dues Juntes de Govern Local i una Comissió Informativa, cada mes excepte agost i desembre).

 • Brigitte Navarrete Moya Brigitte Navarrete Moya

  Tercera Tinent d’alcalde de Medi Ambient i Sostenibilitat (Residus Urbans, Neteja Viària i Deixalleria), Medi Natural, Promoció Econòmica, Comerç, Fires i Mercats, Empresa i Ocupació, Mobilitat i Consum

  Regidora de l'ACS

  Assignació per assistència a òrgans col.legiats: 815,00€ bruts mensuals aproximadament (assistència a un Ple, dues Juntes de Govern Local i una Comissió Informativa, cada mes excepte agost i desembre).

 • José Manuel Vilchez Rendón José Manuel Vilchez Rendón

  Quart Tinent d'Alcalde d’Hisenda, Recursos Humans i Obres i Activitats.

  Regidor d'ACS

  Assignació per assistència a òrgans col.legiats: 815,00€ bruts mensuals aproximadament (assistència a un Ple ordinari, dues Juntes de Govern Local i una Comissió Informativa, cada mes excepte agost i desembre).

 • Bibiana Pichardo Bibiana Pichardo Rojas

  Regidora de Serveis Socials, Salut Pública, Gent Gran, Feminismes, Igualtat i Polítiques LGTBIQ+, Civisme i Solidaritat i Cooperació.

  Regidora no adscrita a cap grup municipal

  Assignació per assistència a òrgans col·legiats: 355,00€ bruts mensuals aproximadament (assistència a un Ple ordinari i una Comissió Informativa cada mes excepte agost i desembre).

Darrera actualització: 18.01.2022 | 09:25
Darrera actualització: 18.01.2022 | 09:25