Festa Major Jove

Festa Major Jove de Sentmenat és una associació sense ànim de lucre fundada el 25 de maig de l’any 2016 i que treballa per la promoció i difusió d'activitats per a joves principalment l’organització de les Barrakes de Festa Major. 

Al principi va sorgir com un espai de trobada i participació de les diferents entitats del municipi i ciutadans/es a títol individual per organitzar la Festa Major l’any 2015, en especial per  organitzar els concerts de les Barrakes. Finalment es va constituir com associació l’any següent.

Funciona de manera asamblearia i tot els i les joves del municipi poden participar-hi. Normalment les assemblees són un cop al mes i s'encarreguen d’organitzar i dissenyar les Barrakes de la Festa Major, que es fan el primer cap de setmana de setembre. També hi ha una dinamitzadora de l’Espai Jove que fa de nexe entre l’Ajuntament i l’Associació i en garanteix el bon funcionament.

Aquest projecte està inclòs dins de l’Eix d’Actuació d’Oci, dins el Pla Local de Joventut de Sentmenat, amb la intenció de fomentar la participació dels joves a la vida ciutadana. 

També cal destacar dins d’aquesta activitat, que per tal de promoure la participació jove, amb l’objectiu que els i les joves del municipi organitzin les seves pròpies “barraques". Evidentment, aquesta activitat serveix perquè l’associació de Festa Major Jove pugui recollir fons econòmics per l’organització d’activitats al municipi i també per la següent Festa Major.

OBJECTIUS DEL PROJECTE

A continuació exposem els objectius que volem aconseguir a través d’aquest projecte:

  • Promoure la participació dels joves del municipi.

  • Incloure dins els programa musical, els grups de música locals que estiguin disposats a col·laborar. Donar facilitats perquè els grups locals puguin tocar.

  • Promoure la participació dels joves en aquesta activitat.

  • Arribar al major número de joves possibles

 

Darrera actualització: 19.03.2021 | 16:39
Darrera actualització: 19.03.2021 | 16:39