Notícies
 • ajuts esportius
  21 Nov 2023

  L'Ajuntament concedirà ajudes als infants que vulguin realitzar activitats esportives extraescolars

  L'Ajuntament de Sentmenat aprova l'obertura de la convocatòria anual pública dels ajuts individuals per a activitats esportives per a la prevenció del risc d'exclusió social infantil de Sentmenat per al curs 2023-2024.

 • Casal
  29 Mai 2023

  Subvencions Casal d'Estiu i Casalet de setembre

  A partir del dia 30 de maig es podran sol·licitar les subvencions que ofereix l'Ajuntament per la participació dels nens i nenes al Casal d'Estiu i Casalet de setembre organitzat pel Complex Esportiu Municipal d'Egora.

 • ajuts habitatge
  30 Mar 2023

  Oberta la convocatòria per als ajuts de lloguer de la Generalitat a persones joves

  La convocatòria per als ajuts de lloguer a persones joves va dirigida a persones menors de 35 anys amb residència legal a Catalunya.

 • Recaptació d'aliments
  29 Mar 2023

  L'Institut Sentmenat realitzarà una recaptació d'aliments

  Les activitats dins aquest projecte s'estan realitzant pels alumnes de 1r de Batxillerat, en el marc de l'assignatura Problemàtica Social. Els tècnics dels Serveis Socials i la regidora Bibiana Pichardo van visitar els alumnes per explicar el funcionament del banc d'aliments.

 • Jordi Gilgado Ortiz
  Jordi Gilgado Ortiz 26-07-2023

  Segon tinent d'alcaldessa
  Regidor de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), Serveis Econòmics, Serveis Centrals, Oficina d'Atenció a la Ciutadania, Acció Social i Esports

  Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura del Progrés (PSC-CP)

   

Tràmits