Notícies
 • Curs Català Formacions telemàtiques per aprendre català per a persones nouvingudes 27.05.2022

  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha programat pels mesos de juny i juliol dues formacions adreçades a persones nouvingudes al municipi i a Catalunya per aprendre català.

 • Cita prèvia Renovació o primera inscripció del DNI a Sentmenat 06.05.2022

  A partir de demà dilluns 9 de maig es podrà demanar cita prèvia per la renovació o primera inscripció del DNI per l’1 de juny, quan està previst que vingui la unitat mòbil de la policia nacional a Sentmenat.

 • Informació útil sobre l'acollida de persones refugiades Informació útil sobre l'acollida de refugiats d'Ucraïna 08.04.2022

  L'Associació i la Federació Catalana de Municipis han realitzat una infografia actualitzada i detallada amb informació útil a tenir en compte a l'hora d'acollir persones refugiades d'Ucraïna.

 • Llega700 telèfon Connexions mòbils més ràpides i millor cobertura arriben a Sentmenat amb els desplegaments 4G i 5G 08.04.2022

  Les operadores de telefonia mòbil, Telefònica, Vodafone i Orange, han anunciat que durant les properes setmanes realitzaran a Sentmenat el procés d'implantació dels serveis de telefonia mòbil de nova generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, cosa que permetrà als sentmenatencs i sentmenatenques gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i més extensió geogràfica.

 • ple de 29 d'octubre Consulta els acords del passat ple 29 d’octubre 05.11.2021

  El passat dijous 29 d’octubre a les 19:30 es va celebrar el Ple Ordinari (PL/2021/09) de forma presencial, respectant  les mesures de seguretat pel context sanitari per la COVID-19. El Ple va ser convocat per l'alcalde Marc Verneda, qui presideix l'òrgan amb la presència dels regidors i regidores que formen el consistori i va ser transmès pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Sentmenat i per Ràdio Sentmenat.

 • ple set Consulta els acords i la infografia del passat ple ordinari del 30 de setembre 08.10.2021

  El passat dijous 30 de setembre a les 19:30 es va celebrar el Ple Ordinari (PL/2021/08) de forma presencial, respectant  les mesures de seguretat pel context sanitari per la COVID-19. El Ple va ser convocat per l'alcalde Marc Verneda, qui presideix l'òrgan amb la presència dels regidors i regidores que formen el consistori i va ser transmès pel canal de Youtube de Ràdio Sentmenat.

 • ple Consulta els acords i la infografia del passat ple ordinari del 29 de juliol 30.07.2021

  El passat dijous 29 de juliol a les 19:30 es va celebrar el Ple Ordinari (PL/2021/09) de forma telemàtica a causa de les mesures de seguretat pel context sanitari per la COVID-19. El Ple va ser convocat per l'alcalde Marc Verneda, qui presideix l'òrgan amb la presència dels regidors i regidores que formen el consistori i va ser transmès per Ràdio Sentmenat.

 • ORGT L'oficina de l'Organisme de Gestió Tributària de Sentmenat romandrà tancada del 2 al 27 d'agost 28.07.2021

  Durant el mes d'agost l'oficina de l’ORGT romandrà tancada, no obstant això, se seguiran realitzant atencions als contribuents per via telemàtica, telefònica i de forma presencial a altres oficines obertes, sempre amb cita prèvia.

 • tractor Es realitzaran inspeccions d'ITV a vehicles agrícoles a Sentmenat 12.07.2021

  El dimecres 21 de juliol, l’entitat concessionària de la Generalitat de Catalunya, Applus, oferirà el seu servei d'inspeccions tècniques a les dependències de la Deixalleria de Sentmenat per facilitar la realització del tràmit a vehicles agrícoles que per les seves dimensions i funcionalitats dificulten la mobilitat entre municipis.

 • Marc Verneda Urbano Marc Verneda Urbano

  Alcalde

  Concessions Administratives, Esports, Oficina d’Atenció al Ciutadà, Infraestructures i Via Pública, Relacions Institucionals, Seguretat Ciutadana i prevenció, Serveis i Edificis Municipals, Urbanisme i Nuclis Urbans, així com totes les competències residuals.

  Regidor i portaveu de l'ACS

  Càrrec amb dedicació exclusiva: 41.885,86 euros bruts anuals.

Tràmits