Gymkana turística

La gymkana té 12 enigmes a resoldre en una ruta d'una hora i mitja pels carrers de Sentmenat. Descobreix històries que desconeixies!

La Gymkana Digital Turística és un joc de pistes completament gratuït al qual qualsevol usuari, tant petits com grans, podrà accedir descarregant-se un codi QR que es trobarà a l'Ajuntament i equipaments municipals.

L’activitat és resultat de la col·laboració entre l’Ajuntament de Sentmenat i l’empresa emergent catalana Gymkana Digital Turística, i consisteix en una ruta pels carrers de Sentmenat en la qual els participants han de resoldre diversos enigmes i posar a funcionar l’enginy i la perspicàcia per complir amb èxit una missió. Una experiència lúdica i didàctica per a aquells que gaudeixin endinsant-se en l’univers dels detectius i resolent endevinalles.

Per articular la ruta, Sentmenat ha desenvolupat, juntament amb Gymkana Digital Turística, una narració basada en la història de la construcció de la seu de la Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca, el 1908, obra de l’arquitecte Josep Renom i Costa, un personatge molt conegut a terres vallesanes, ja que va ser l’arquitecte oficial de diverses ciutats a principis del segle XX.

En aquesta aventura ficcionada, els jugadors ajudaran un jove aspirant a pintor a fer-se valer davant del prestigiós arquitecte perquè li permeti complir el seu somni de deixar la seva empremta al popular edifici del Coro. Un relat fascinant que no et pots perdre si vols descobrir històries de Sentmenat que desconeixies o tens planejat acostar-te a descobrir aquest bonic poble situat als contraforts meridionals del Montmajor.

Que comenci l’aventura!

Darrera actualització: 25.01.2022 | 12:25
Darrera actualització: 25.01.2022 | 12:25