Reurbanització del Casc Antic (2020-2021)

El Casc Antic de Sentmenat conforma una de les zones més emblemàtiques del nostre municipi, tot i que és una de les més irregulars urbanísticament. És per això que des de l’Ajuntament s’ha marcat com a prioritat la seva reurbanització estratègica per prioritzar un pla urbanístic socialment integral i urbanísticament transversal on es promogui un espai públic socialitzador i adaptat a les necessitats de la ciutadania.

L’Ajuntament de Sentmenat ha iniciat un procés participatiu per reflexionar i debatre sobre les millores del Casc Antic.

La primera sessió es va celebrar el passat 2 de desembre de manera telemàtica amb la participació de membres del consistori, tècnics municipals, representants d’entitats i la ciutadania interessada en la qüestió.

El resultat de la primera sessió, va ser que l’Oriol Martori d’Urbaning va explicar la radiografia del Casc Antic. Es va destacar el tema de l’aparcament i el tema de reafirmar espais amb identitat pròpia. Per més informació consulteu la web de l’Ajuntament.

 

Clica aquí per accedir a l'acta de la primera sessió

 

La segona sessió es va celebrar el passat 15 de juny, la sessió va ser presentada pel personal tècnic d'Urbaning, empresa encarregada de dissenyar el pla urbanístic, i va comptar amb la presència de representants polítics i del veïnat de Sentmenat.

la segona sessió d'aquest 15 de juny va tenir l'objectiu de debatre amb la ciutadania les necessitats, preocupacions i propostes que es deriven de l'espai en qüestió.

La sessió s'ha valorat per part del personal tècnic com a positiva, i s'han recollit el volum de propostes i necessitats per part de les sentmenatenques i sentmenatencs.

Clica aquí per accedir a l'acta de la primera sessió. 

 

Darrera actualització: 13.07.2021 | 10:59
Darrera actualització: 13.07.2021 | 10:59