Notícies
 • dona nassos La Dona dels Nassos arriba a Sentmenat  23.12.2021

  El proper divendres 31 de desembre, com diu la tradició, a Sentmenat arriba la Dona dels Nassos, que té tants nassos com dies li queden a l'any. 

 • nadal 2021 Comencen els actes de les Festes de Nadal a Sentmenat! 13.12.2021

  T'expliquem tot el calendari d'actes. Agafa bolígraf i anota!

 • biblioart S’inaugura el BIBLIOART, el nou Espai d'Arts de la Biblioteca. 15.11.2021

  El passat divendres 12 de novembre va tenir lloc la inauguració del BIBLIOART, el nou Espai d'Arts de la Biblioteca, que acollirà tot el fons de llibres d’arts de la biblioteca i on es realitzaran conferències, tertúlies, espectacles literaris, concerts i actes culturals per tots els públics. També comptarà amb un racó d’art per famílies, on hi trobareu llibres d'art per infants i on s’organitzaràn exposicions i activitats educatives del projecte Cal Milionari Espai d’Art.

 • Recuperem Sant Menna, la Festa Major d'hivern! Recuperem Sant Menna, la Festa Major d'hivern! 29.10.2021

  De l'11 al 14 de novembre es faran activitats presencials, després que l'any passat els concerts es poguessin seguir només per streaming i Ràdio Sentmenat.

 • “La Petita Tèxtil”, la companyia de teatre de l’Espai Jove busca nous membres “La Petita Tèxtil”, la companyia de teatre de l’Espai Jove busca nous membres 28.10.2021

  Vols formar part de la companyia de teatre de l’Espai Jove?  La “Petita Tèxtil” busca joves de 18 a 30 anys amb experiència o passió pel teatre.

 • 11s Tot preparat a Sentmenat per la commemoració de la Diada Nacional 06.09.2021

  El pròxim dissabte 11 de setembre Sentmenat celebrarà una nova Diada Nacional de Catalunya. Enguany, de nou marcada per la pandèmia provocada pel Coronavirus, es viurà d’una manera diferent i respectant totes les mesures de seguretat i de prevenció.

 • Possibles canvis d'ubicació durant la Festa Major Possibles canvis d'ubicació durant la Festa Major 01.09.2021

  La Festa Major 2021 és a punt de començar i la previsió meteorològica indica que venen dies de pluja. Si plou, els concerts de la plaça de la Vila i les Barrakes es realitzaran al pavelló Tèxtil Besòs i al pavelló Primer de Maig.

 • Cartell Festa Major 2021 Ja podeu consultar el programa de la Festa Major de Sentmenat 30.07.2021

  La Festa Major 2021 de Sentmenat se celebra aquest any del dijous 2 al dilluns 6 de setembre. Una programació que ja pots consultar en aquesta notícia plena d’actes i d’activitats per a totes les edats i gustos.

 • Cartell Sent-tapes 2021 Arriba el Sent-Tapes, del 26 d'agost al 12 de setembre 26.07.2021

  Totes les persones majors de 18 anys són convidades a participar al Sent-Tapes, una activitat organitzada per la Colla d’Amics del Correbars que pretén dinamitzar la vida social i gastronòmica de Sentmenat durant més de dues setmanes, del 26 d’agost al 12 de setembre.  

 • Cartell Festa Major Sentmenat 2021 L'Ajuntament de Sentmenat treballa per a fer possible la Festa Major 2021 22.07.2021

  Si la situació sanitària ho permet, Sentmenat tornarà a gaudir de la Festa Major del 2 al 6 de setembre d’enguany. Una festa segura amb actes adaptats a les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19: aforament controlat, inscripció prèvia, mascareta obligatòria, distància de seguretat, etc.

 • Arriba l’Estiu Cultura 2021 Arriba l’Estiu Cultura 2021 21.06.2021

  Una trentena d’actes formaran part de la cartellera d’aquest Estiu Cultura de Sentmenat

 • cartell Torna la Fira del Cargol a Sentmenat! 01.06.2021

  L'Associació de Comerciants de Sentmenat, amb la col·laboració de l’Ajuntament, recupera la Festa Major de Primavera.

 • coro La Societat Coral presenta un nou cicle cinematogràfic, juntament amb la creació del Cineclub del Coro 31.03.2021

  La cultura no s’atura a la Glòria Sentmenatenca, i és que després d'haver aconseguit el segell d'espai responsable, aquesta setmana ha presentat un cicle de pel·lícules d'estrena que es projectaran les tardes dels dissabtes, juntament amb la fundació del Cineclub del Coro.

 • centremusical El Centre d'Ensenyament Musical ofereix un concert de primavera 30.03.2021

  El concert es va realitzar el passat dissabte 27 de març als Jardins de Cal Milionari i amb un aforament limitat a familiars de l’alumnat del centre musical degut a les mesures sociosanitàries.

 • cultura primavera La cultura, viva i segura, aquesta primavera 2021 19.03.2021

  Sentmenat es prepara per un Primavera Cultura carregat d’activitats, i és que la cultura continuarà ben viva i segura al poble des del 20 de març fins al 20 de juny.

 • ii cicle La regidoria de Cultura impulsa el II Cicle de Cantautores de Sentmenat 04.03.2021

  Des de l’Ajuntament de Sentmenat es segueix treballant per oferir una oferta cultural diversa i segura. Així és com un any després del I Cicle de Cantautores de Sentmenat, la regidoria de Cultura presenta les 6 cantautores presents al II Cicle. Seran concerts de petit format en diumenge a les 12 hores als Jardins de Cal Milionari, del 28 de març al 6 de juny i amb l'entrada gratuïta.

 • arxiu2 L'arxiu municipal restaura documents malmesos pel pas del temps 22.02.2021

  De la mà de la restauradora Clara Alibés i amb la subvenció de la Diputació de Barcelona, des de l’Ajuntament se segueix treballant en tasques de restauració i conservació d’arxius municipals antics que havien quedat malmesos pel pas del temps.

 • consell cultura Sentmenat constitueix el Consell Municipal de Cultura 19.02.2021

  L’alcalde, Marc Verneda, acompanyat del regidor de Cultura, Jaume Carbonell, va presidir aquest dijous, 18 de febrer, la sessió constitutiva del Consell Municipal Cultura de Sentmenat, l’òrgan de participació ciutadana que té per objectiu la participació de les entitats culturals i associacions, agrupacions d’artistes locals i ciutadans vinculats al món de la cultura en la consulta i l’assessorament de les decisions polítiques en matèria cultural municipal.

 • coro La Glòria Sentmenatenca presenta la programació cultural de març i abril 11.02.2021

  Amb l'arribada de la primavera, la Societat Coral ha presentat la programació d'aquesta primavera 2021 amb una gran diversitat d'espectacles: des de teatre musical fins a sessions de dansa i pel·lícules al Teatre del Coro.
   

 • rec2 Èxit participatiu a la recollida d’aliments solidària organitzada per l’Escola Can Sorts 10.02.2021

  Aquest curs l’alumnat de cinquè de primaria de l’Escola Can Sorts està coneixent i investigant els orígens de les desigualtats socials a partir dels Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. És per això que han organitzat una campanya solidària per donar a les persones més necessitades, recollint fins a 938 kg d’aliments!

 • cartell Arriba el segon concurs de relats de ciència-ficció de Sentmenat 04.02.2021

  Després de l'èxit participatiu de la primera edició, torna el concurs de relats de ciència-ficció. Organitzat en dues categories: la juvenil, de 12 a 16 anys; i adults, a partir dels 17 anys. El concurs és obert a totes les persones que viuen, estudien o treballen al municipi de Sentmenat i el relat ha d'estar ambientat a Sentmenat.

 • carnestoltes Sentmenat celebra el Carnaval a les escoles i en streaming 04.02.2021

  Aquest any, amb motiu de la pandèmia, l'Ajuntament de Sentmenat d'acord amb les escoles del municipi proposa un format diferent de l'habitual per celebrar amb els infants la Festa de Carnaval.

 • Jaume Carbonell Fidalgo Jaume Carbonell Fidalgo

  Primera Tinent d'Alcalde de Comunicació, Cultura, Educació, Joventut, Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) i Transparència

  Regidor i portaveu de la CUP-Amunt

  Assignació per assistència a òrgans col·legiats: 815,00€ bruts mensuals aproximadament (assistència a un Ple, dues Juntes de Govern Local i una Comissió Informativa, cada mes excepte agost i desembre).

Tràmits
Agenda d'activitats
Serveis