Notícies
 • aj L’Ajuntament de Sentmenat publica el pressupost 2021 al web 29.01.2021

  L’Ajuntament segueix treballant en els objectius de transparència per posar a l’abast de la ciutadania tota la informació econòmica i financera del Consistori en cada exercici. Des d’avui, ja està publicat per a tota la ciutadania el pressupost per l’any 2021 juntament amb els seus annexos i informes.

 • aj El consistori aprova el pressupost municipal per a l’exercici 2021 18.12.2020

  Celebrant el darrer ple de l'any de manera extraordinària, l'equip de govern va aprovar el pressupost per l'any 2021 de l'Ajuntament de Sentmenat amb els vots favorables de l’ACS, ERC, CUP i la regidora no adscrita Bibiana Pichardo i l'abstenció del PSC i JxS. Amb un import total de 9.674.966,60 euros, el consistori ha presentat uns pressupostos flexibles i de caire social per seguir fent front a l'inestabilitat i la incertesa causada per la pandèmia i a donar suport als sectors més afectats per la crisi.

 • José Manuel Vilchez Rendón José Manuel Vilchez Rendón

  Quart Tinent d'Alcalde d’Hisenda, Recursos Humans i Obres i Activitats.

  Regidor d'ACS

  Assignació per assistència a òrgans col.legiats: 815,00€ bruts mensuals aproximadament (assistència a un Ple ordinari, dues Juntes de Govern Local i una Comissió Informativa, cada mes excepte agost i desembre).

Tràmits
Agenda d'activitats
Serveis