• sorea Les oficines de SOREA i l'ORGT obren les atencions presencials 18.09.2020

  Es presenten els nous horaris d’atenció al ciutadà de manera presencial de les oficines municipals de l’Organisme de Gestió Tributària i de Sorea, d’acord amb les mesures de seguretat pertinents i els acords d’assistència al ciutadà acordats amb l’Ajuntament de Sentmenat.

 • escola segura Comença un nou curs escolar a Sentmenat marcat pels protocols de seguretat i higiene 13.09.2020

  El proper dilluns 14 de setembre s’inicia el nou curs escolar, caracteritzat per les accions protocol·làries i els Plans d’Actuació en el marc de la pandèmia. Consulta la normativa que s’aplicarà als centres sentmenatencs per assegurar una educació sense riscos.

 • llar Sentmenuts obre el curs escolar 2020-21 09.09.2020

  El dimarts dia 8 de setembre l'activitat ha tornat a l'escola bressol Sentmenuts. Un nou curs que encarem oferint als infants un espai segur on descobrir, aprendre, experimentar i créixer.

 • El Taller d'Art surt al carrer El Taller d'Art surt al carrer 07.09.2020

  Del 4 al 15 de setembre es podrà gaudir de la mostra "Art al carrer, t'apropem el taller" en aparadors de 30 comerços locals.

 • Actes per l'11 de setembre Actes per l'11 de setembre 04.09.2020

  El dijous 10 de setembre a la nit es podrà veure un espectacle de màgia i, a la mitjanit, hi haurà els parlaments de la Diada de Catalunya.

 • tasques Es realitzen tasques de manteniment de les franges verdes dels voltants del municipi 03.09.2020

  Durant aquest estiu s’han realitzat els treballs en les franges perimetrals de protecció de les urbanitzacions de Can Vinyals, Can Fargues, Pedra-Santa i Can Canyameres. En total s’han realitzat 26 ha de franges del municipi, de les quals aproximadament 10 ha han estat d’obertura (Can Fargues i Pedra-Santa), i la resta de manteniment (Can Vinyals i Can Canyameres).

Tràmits