L'Ajuntament, les direccions de les escoles i el CAP es reuneixen per establir un protocol de salut comú

Dimarts, 6 de febrer de 2024 a les 00:00

Donant resposta a la necessitat dels Centres Educatius del municipi sobre com actuar en els diferents casos de malalties i/o símptomes de malalties comunes que poden patir l’alumnat escolaritzat a Sentmenat.

Des de les regidories d’Educació i Salut Pública de l’Ajuntament, s’ha impulsat la realització d’aquesta primera trobada entre responsables del Centre d’Atenció Primària de Sentmenat i les direccions dels diferents Centres Educatius del municipi (Escola Bressol Sentmenuts, Escola Can Sorts, Escola Filadores, Escola Nostra Senyora del Pilar i IES Sentmenat), per tal d’identificar les malalties que més afecten la salut comunitària en els centres educatius i establir protocols de salut comuns a aplicar.

L’objectiu principal a curt termini és establir els protocols unificats entre centres educatius i el servei de pediatria del CAP i així poder donar una millor i més efectiva resposta a les diferents malalties que afecten l'alumnat.

Altres temes treballats han estat la coordinació de possibles malalties menys comunes i de casos concrets d’alumnes amb necessitats sanitàries especials i la necessitat de minimitzar els hàbits tòxics en la infància i joventut.

Darrera actualització: 06.02.2024 | 17:23

Imatges