Notícies
 • ADF Sentmenat La prevenció d’incendis és una tasca que podem fer entre tots 26.07.2021

  Arran dels últims grans incendis que estan colpint Catalunya, entrevistem el Cap de colla de l’ADF Sentmenat, Ian Pérez Galisteo, un jove voluntari de 22 anys.

 • pla alfa Elevat risc d’incendi forestal 22.07.2021

  Des de l’Ajuntament demanem la col·laboració a tothom a extremar les mesures preventives per disminuir el risc d’incendi forestal.

 • Vols formar part del voluntariat d’ADF Sentmenat? Vols formar part del voluntariat d’ADF Sentmenat? 18.02.2021

  L'Agrupació de Defensa Forestal vetlla per la seguretat dels boscos i les persones de Sentmenat.

 • sorea Sorea ara és Agbar 04.02.2021

  Agbar anuncia que ha fet un pas endavant en la integració en el grup al qual pertany Sorea i ha evolucionat cap a una única marca de serveis del cicle integral de l’aigua a Catalunya. En aquest sentit, Sorea ha transmès a Societat General d’Aigües de Barcelona, S.A.U. (Agbar) la seva branca d’activitat de gestió del cicle integral de l’aigua que Sorea ha desenvolupat fins ara a Catalunya.

 • fred S'activa el PROCICAT en fase d'alerta per onada de fred 05.01.2021

  El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) comunica que, en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'activa en fase d'alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de fred.

 • setmana L'Ajuntament de Sentmenat es suma a la setmana europea de la prevenció de residus 21.11.2020

  A conseqüència de la situació sanitària actual, l'Ajuntament ha prioritzat aquest any donar suport a aquelles acciones que no requerissin activitats presencials, com la presentació de cursos virtuals gratuïts i continguts educatius.

 • Brigitte Navarrete Moya Brigitte Navarrete Moya

  Tercera Tinent d’alcalde de Medi Ambient i Sostenibilitat (Residus Urbans, Neteja Viària i Deixalleria), Medi Natural, Promoció Econòmica, Comerç, Fires i Mercats, Empresa i Ocupació, Mobilitat i Consum

  Regidora de l'ACS

Tràmits
Agenda d'activitats
Serveis