Notícies
 • Plenari
  15 Set 2023

  Sentmenat present en l’acte d’inici del mandat 2023-27 del consorci per la gestió de residus del vallès Occidental

  El regidor Francesc Cadafalch assisteix a la sessió de constitució del plenari de Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.

 • signatura arquitecta
  21 Jul 2023

  Núria Porras Rodenes serà la nova arquitecta d'habitatge i urbanisme

 • Ban
  22 Jun 2023

  BAN d'alcaldia respecte la revetlla de Sant Joan 2023

  L’alcaldessa de Sentmenat publica un Ban amb les alertes i les restriccions de cara a la revetlla de Sant Joan pel risc d’incendis.

 • porta a porta resultats
  02 Jun 2023

  El primer any de recollida de Porta a Porta a Sentmenat ha permès assolir el 87% de recollida selectiva al municipi

  El president del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i alcalde de Matadepera, Nil López, va visitar el municipi de Sentmenat per fer balanç del funcionament del sistema de recollida de residus Porta a Porta un any després de la seva implantació, junt amb l'alcalde Marc Verneda i la tinent d'alcalde, Brigitte Navarrete.

 • lets clean up
  12 Mai 2023

  Més de 150 kg recollits en l'edició de Let's Clean Up Europe a Sentmenat

  Vint-i-cinc persones voluntàries van recollir brossa amb motiu de la jornada Let's Clean Up Europe, que s'organitza per conscienciar sobre la gran quantitat de residus que es llencen indiscriminadament al medi.

 • Projecte riera
  01 Abr 2023

  El nou parc fluvial de Sentmenat: una joia natural dins el poble

  El projecte, elaborat per un equip interdisciplinari d’arquitectes, paisatgistes i ambientòlegs, pretén recuperar la riera com a eix vertebral del municipi

 • compromís
  31 Mar 2023

  L'Ajuntament de Sentmenat aconsegueix que la Generalitat executi dos projectes per millorar la seguretat del municipi

  Aquesta setmana l'equip de govern s'ha reunit amb la conselleria de territori de la Generalitat amb la finalitat de reclamar millores de seguretat en diversos punts del municipi.

 • carrer
  30 Mar 2023

  Compte enrere per l’asfaltat de carrers del nucli i les urbanitzacions

  L'Ajuntament ja té a punt el projecte d'asfaltat i espera que en breu, quan es compleixin els terminis legals establerts, es puguin començar les obres de millora als carrers del nucli i les urbanitzacions. El cost total de l'asfaltat serà de 557.287,59 euros, dels quals 320.663,41 euros es destinaran al nucli, 94.936,58 euros a Can Canyameres, 72.631,06 euros a Pedrasanta i 69.056,54 euros a Can Vinyals. 

 • T-Mobilitat
  15 Mar 2023

  Els busos de Sagalés, integrats a la T-Mobilitat

  Es pot fer un nou compte i consultar informació a Caldes. 

 • Actuació
  20 Gen 2023

  S'inicien les obres a l'accés secundari de Pedrasanta

  Avui, divendres 20 de gener, s'iniciaran unes obres que milloraran l'accés a les urbanitzacions de Pedrasanta i Can Canyameres. Aquestes constistiran en la pavimentació amb formigó escombrat (zona marcada en taronja) i l'enjardinament amb plantes autòctones (zona verda) per tal d'evitar despreniments a l'àmbit de la carretera i evitar així riscos innecessaris a les persones que transitin el vial que comunica Sentmenat amb Sabadell.

Tràmits