El Consell Comarcal ofereix una formació sobre la discriminació i el racisme el proper 21 d'octubre

Dimarts, 13 d'octubre de 2020 a les 00:00

La formació serà realitzada per SOS RACISME i analitzarà des d’una perspectiva crítica aquells conceptes bàsics per saber identificar les representacions discriminatòries i els imaginaris racistes que construeixen la realitat. La formació es realitzarà el 21 d’octubre a les 18:30 per zoom i serà totalment gratuïta, amb prèvia inscripció.

Aquesta formació presentada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sentmenat, estarà destinada a un públic adult i es realitzarà de 18:30 a 20:30 via Zoom.

Els objectius principals de la formació són generar una analogia entre els imaginaris i les representacions discriminatòries actuals i el context històric colonial, generar una cartografia d’aquelles correlacions i dinàmiques socials que tenen un fonament discriminatori i/o racista i aprendre a identificar i interpretar representacions estructurals discriminatòries i/o racistes.

La formació consistirà en una primera part teòrica, que ajudi els alumnes a generar una correlació de les relacions discriminatòries que es generen avui en dia i el context polític i històric en les que es fonamenten. La sessió tindrà una segona vessant més pràctica que es realitzarà a través de l’anàlisi de diferents materials.

La formació serà totalment gratuïta i es necessitarà inscripció prèvia fins el 16 d’octubre mitjançant correu electrònic a ccvoc.ciutadania@ccvoc.cat o enviant un whatsapp a 627 88 89 59.

Darrera actualització: 13.10.2020 | 13:57