Jaume Carbonell Fidalgo

Primera Tinent d'Alcalde de Comunicació, Cultura, Educació, Joventut, Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) i Transparència

Regidor i portaveu de la CUP-Amunt

Assignació per assistència a òrgans col·legiats: 815,00€ bruts mensuals aproximadament (assistència a un Ple, dues Juntes de Govern Local i una Comissió Informativa, cada mes excepte agost i desembre).

Nascut l'1 d'octubre de 1988. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració a la UAB i posteriorment el Màster en formació del professorat, especialitat en Geografia i Història. Actualment i des del 2016, exerceixo de professor a l’Institut de Palau-Solità i Plegamans on dono classes de cicle formatiu i de batxillerat. Abans de ser professor vaig treballar de monitor de lleure i vaig treballar tres anys al Casal de Joves de Sentmenat.

Participo activament com a voluntari en diverses associacions del poble, com els diables Sentcremats, la Colla de Geganters i Grallers, la Festa Major Jove i Sentmenat Acció Cultural. M’agrada la música, el teatre, la cultura popular i l’esport.

Adreça electrònica: carbonellfjm@sentmenat.cat
Darrera actualització: 28.10.2021 | 21:10