Notícies

 • sent Èxit participatiu a la primera edició del Sent-Tapes 22 de setembre de 2020

  Enguany la Colla d'Amics del Correbars i l'Ajuntament de Sentmenat han col·laborat en l'organització del Sent-Tapes, un concurs gastronòmic arreu dels bars i restaurants de Sentmenat, que ha resultat en un èxit de participació. És per això, que l'any vinent en tindrem una nova edició.

   

 • sorea Les oficines de SOREA i l'ORGT obren les atencions presencials 18 de setembre de 2020

  Es presenten els nous horaris d’atenció al ciutadà de manera presencial de les oficines municipals de l’Organisme de Gestió Tributària i de Sorea, d’acord amb les mesures de seguretat pertinents i els acords d’assistència al ciutadà acordats amb l’Ajuntament de Sentmenat.

 • escola segura Comença un nou curs escolar a Sentmenat marcat pels protocols de seguretat i higiene 13 de setembre de 2020

  El proper dilluns 14 de setembre s’inicia el nou curs escolar, caracteritzat per les accions protocol·làries i els Plans d’Actuació en el marc de la pandèmia. Consulta la normativa que s’aplicarà als centres sentmenatencs per assegurar una educació sense riscos.

 • llar Sentmenuts obre el curs escolar 2020-21 9 de setembre de 2020

  El dimarts dia 8 de setembre l'activitat ha tornat a l'escola bressol Sentmenuts. Un nou curs que encarem oferint als infants un espai segur on descobrir, aprendre, experimentar i créixer.

 • El Taller d'Art surt al carrer El Taller d'Art surt al carrer 7 de setembre de 2020

  Del 4 al 15 de setembre es podrà gaudir de la mostra "Art al carrer, t'apropem el taller" en aparadors de 30 comerços locals.

 • Actes per l'11 de setembre Actes per l'11 de setembre 4 de setembre de 2020

  El dijous 10 de setembre a la nit es podrà veure un espectacle de màgia i, a la mitjanit, hi haurà els parlaments de la Diada de Catalunya.

 • tasques Es realitzen tasques de manteniment de les franges verdes dels voltants del municipi 3 de setembre de 2020

  Durant aquest estiu s’han realitzat els treballs en les franges perimetrals de protecció de les urbanitzacions de Can Vinyals, Can Fargues, Pedra-Santa i Can Canyameres. En total s’han realitzat 26 ha de franges del municipi, de les quals aproximadament 10 ha han estat d’obertura (Can Fargues i Pedra-Santa), i la resta de manteniment (Can Vinyals i Can Canyameres).

 • aIGUA Sorea revisarà de forma personalitzada les reclamacions per la facturació després de la queixa de l’Ajuntament 3 de setembre de 2020

  Fruit de les queixes de la ciutadania, l’Ajuntament es va reunir amb SOREA per reclamar la rectificació dels imports de la factura de l’aigua, incrementats durant l’estat d’alarma. Davant la impossibilitat de realitzar lectures dels comptadors durant l’estat d’alarma, Sorea va realitzar lectures estimades dels consums i estudiarà cas per cas si s’ha produït algun desajust en la facturació. La companyia s’ha compromès a donar una resposta en 10 dies des que es presenti la reclamació per part de l'usuari.

 • El casalet de setembre, una de les darreres activitats per a infants de l'estiu El casalet de setembre, una de les darreres activitats per a infants de l'estiu 2 de setembre de 2020

  Aquesta setmana s'està portant a terme el Casalet de setembre per a infants de P3 a 1r de l'ESO.

 • menjador La Regidoria de Serveis Socials anuncia la resolució dels Ajuts Menjador 2020-2021 1 de setembre de 2020

  L'Ajuntament de Sentmenat ha resolt favorablement 78 del total de sol·licituds presentades per famílies sentmenatenques en relació als ajuts-beques pel menjador escolar del curs 2020-2021, 69 d’elles rebran un 70% de bonificació i 9 en rebran el 100%. Es recorda que aquests ajuts escolars es podran seguir sol·licitant durant la resta del curs escolar.

 • pregó L'Ajuntament presentarà el Pregó en format audiovisual durant la setmana de Festa Major 30 d'agost de 2020

  El divendres 4 de setembre l'Ajuntament emetrà un curtmetratge-documental sobre com s'ha viscut a Sentmenat l'impacte del coronavirus i el post-confinament. El Pregó tindrà quatre vídeos previs que es presentaran entre el dilluns 31 d'agost i el dijous 3 de setembre, finalment el vídeo-pregó s'estrenarà el dia 4. Els vídeos seran publicats a les 8 del vespre a les xarxes socials oficials i al web municipal.

 • 10 persones A partir d’avui es prohibeixen les trobades públiques i privades de més de 10 persones a tot Catalunya 29 d'agost de 2020

  Aquesta Resolució entra en vigor en la data de la publicació al DOGC, avui dissabte, 29 d’agost

 • sem L’Ajuntament de Sentmenat s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat 28 d'agost de 2020

  La Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) és una iniciativa que advoca per una mobilitat sense emissions i respectuosa amb el medi ambient. Enguany, es celebrarà del 16 al 22 de setembre  i des de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat es realitzaran una diversitat d’activitats i recursos virtuals de divulgació.

 • Estiu Cultura a Cal Milionari La responsabilitat davant la pandèmia impedeix rematar l’estiu cultural 26 d'agost de 2020

  Sentmenat ha recuperat l’activitat cultural estival amb gairebé una setantena de propostes d’allò més variades i per a tots els públics que ja arriba a la seva fi. Malauradament l’aparició de nous brots de COVID-19 i les limitacions socials imposades han fet que per tal d’evitar un risc major de contagis, l’Ajuntament es vegi obligat a anul·lar els actes de la Festa Major en Moviment.

 • serveis socials Oberta la convocatòria d'ajuts individuals per a activitats esportives infantils 26 d'agost de 2020

  L'ajut va dirigit a famílies d’infants del municipi, d’entre 6 i 16 anys, que tinguin fitxa en algun club del municipi i que comptin amb una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques. La convocatòria per al curs 2020-2021 obrirà el període de sol·licituds del 31 d’agost al 10 de setembre de 2020.

 • Sent-Tapes Arriba el Sent-Tapes, del 27 d'agost al 7 de setembre 25 d'agost de 2020

  Totes les persones majors de 18 anys són convidades a participar al Sent-Tapes, una activitat organitzada per la Colla d’Amics del Correbars que pretén dinamitzar la vida social i gastronòmica de Sentmenat durant gairebé dues setmanes, del 27 d’agost al 7 de setembre.  

 • animals S’aprova una nova ordenança municipal sobre la tinença d'animals 22 d'agost de 2020

  El passat 30 de juliol, al Ple de la corporació municipal, es va aprovar provisionalment la proposta de la Regidoria de Benestar Animal sobre la modificació de l'Ordenança Municipal referent a la Tinença d'animals. A partir del 20 d’agost s'obre el període de 30 dies per presentar-hi al·legacions.

 • obre Es realitzaran obres de manteniment i millora de l’asfaltat al Passeig Anselm Clavé 20 d'agost de 2020

  El proper dimarts dia 25 d’agost es procedirà a fer treballs de reparació de la via principal de Sentmenat des de les 8 fins les 22 h. Les obres es realitzaran al llarg del passeig, des de l’entrada al municipi pel pont que connecta amb les carreteres de Polinyà i Sabadell (Edifici Ecus, 88), fins a la rotonda que connecta amb les carreteres de Castellar i Caldes de Montbui (Rotonda Passeig Anselm Clavé).

 • reb S'adopten mesures extraordinàries a Catalunya per a la contenció de la pandèmia de COVID-19 18 d'agost de 2020

  La limitació de les trobades socials i la prohibició de fumar a l'aire lliure quan no es pugui respectar una distància mínima interpersonal d'almenys 2 metres, són algunes de les noves mesures. Consulta la nova normativa del Pla de Contenció de la pandèmia de la COVID-19 al territori de Catalunya.

 • consell L’Ajuntament de Sentmenat aprova la creació del Consell Municipal de Cultura 17 d'agost de 2020

  El passat mes de juliol, el Ple de l'Ajuntament va aprovar inicialment per unanimitat de tots els grups municipals el reglament del Consell Municipal de Cultura, una iniciativa de la Regidoria de Cultura. Es tracta d'un organisme obert de participació, consulta i assessorament dins del marc de la Participació Ciutadana, recollint les aportacions dels diferents col·lectius, sectors i entitats que participen en la vida cultural de Sentmenat.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 15:31
Darrera actualització: 04.02.2015 | 15:31