Vídeo Pregó 2020

L'any 2020 està essent un any difícil, afectat per la COVID-19 i les seves conseqüències fatals en l'àmbit de la salut, però també en l'econòmic i el social. Malgrat això, Sentmenat ha tret pit i ha posat fil a l'agulla en una onada de solidaritat i de consciència de poble que s'ha vist reflectida en una diversitat d'esferes: des de les donacions d'empreses a les persones més afectades, fins a l'allau de voluntariat per cosir més de 20.000 mascaretes, 1.500 barrets quirúrgics i bates per a hospitals o els grans esforços de la població per mantenir el confinament i les mesures de seguretat.

Sentmenat ha afrontat de cara la crisi per la COVID-19 d'una manera que ha cridat l'atenció de molta gent, així com dels mitjans de comunicació. Arrel de la gestió de la pandèmia algunes televisions han visitat Sentmenat per conèixer-ne l'experiència i s'ha posat aquest petit poble del Vallès com a referent en la lluita contra el coronavirus de tot un poble. Com no podia ser d'una altra manera, la crisi sanitària tampoc ha pogut deixar-nos sense una de les fites més icòniques de la Festa Major, com ho és el Pregó.

El pregó sol ser l'acte que dona inicia a la Festa Major. No obstant això, aquesta vegada el pregó no podrà ser el començament de la Festa Major, ja que s'han hagut de cancel·lar els actes previstos. Serà un recull gràfic d'una etapa de la pandèmia a Sentmenat a través d'un conjunt d'entrevistes i gravacions pels nostres comerços, els nostres entorns privilegiats, el nostre patrimoni i la nostra gent.

El Poble Unit. Teaser 1

El nostre comerç. Teaser 2

El redescobriment dels entorns de Sentmenat. Teaser 3

Un estiu ple de Cultura. Teaser 4

Sentmenat, posem fil a l'agulla. Curtmetratge - documental.

Darrera actualització: 08.09.2020 | 14:27
Darrera actualització: 08.09.2020 | 14:27