Celebrem Sant Menna 2023

Dilluns, 30 d'octubre de 2023 a les 11:38

S'organitzaran activitats del 10 al 14 de novembre.

Amb motiu de la celebració de Sant Menna, l'11 de novembre, Sentmenat es prepara per organitzar un seguit d'activitats en honor del seu patró. Del 10 al 14 de novembre, hi haurà tota mena de propostes per a totes les edats.

Les festes començaran amb dues activitats la tarda del 10 de novembre. A partir de les 16 h, l'Espai Jove la Tèxtil acollirà una sessió de paintball, amb posterior sopar i festa jove. És una proposta per a majors de 12 anys i les inscripcions es poden formalitzar abans del 6 de novembre a smnt.espaijove@sentmenat.cat.

El Grup d'Amics del Museu Arxiu de Sentmenat inaugurarà, a partir de les 19:30, l'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya". La mostra es podrà visitar fins al 10 de desembre al local de l'entitat.

El dia de Sant Menna, l'11 de novembre, acollirà el gruix de les propostes. El matí començarà amb una fira de comerç a la plaça de la Vila i continuarà amb un taller de dibuix natural pels entorns de l'església de Sant Menna. A les 11 del matí es farà l'ofrena floral al sant a la Parròquia de Sentmenat i, a les 12, la missa solemne.

A la tarda, la companyia Nohisomtotesteatre oferirà l'obra "Reflexionem, si us plau". Ho farà al Teatre del Coro, a les 18:30, i les entrades es poden reservar a www.teatredelcoro.cat.

El matí del diumenge estarà protagonitzat pels gegants. El Coro i la Colla de Gegants i Capgrossos de Sentmenat faran una plantada davant el coro, una cercavila i una ballada a la plaça de la Vila. Tot acompanyats per altres formacions provinents del barri barceloní del Guinardó, Caldes d'Estrac, Lliçà d'Amunt, Montornès del Vallès, Navarcles, Sant Climent del Llobregat i Sant Esteve de Palautordera. A la tarda, el Teatre del Coro acollirà el concert "Guillermotta", interpretat per Jordi Vidal.

El col·lectiu d'artistes Euterpe i Terpsícore interpretaran la relació de la persona amb la terra a través de la dansa i la música en l'espectacle "Gaia". Serà d'accès lliure i gratuït, a les 16:30, als jardins de cal Milionari. Un pèl més tard, a les 18:30, el Teatre del Coro acollirà un concert íntim de cançons de la Guillermina Motta interpretades per un alter ego molt particular, la Guillermotta, encarnat per Jordi Vidal. Entrades disponibles a www.entrapolis.com.

Durant la tarda del dilluns, 13 de novembre, la companyia Galiot Teatre muntarà un espai de titelles a la plaça de la Vila. I per tancar la programació, el 14 de novembre, l'espai de la gent gran organitza una excursió al monestir de Mont Sant Benet i la il·lustradora Verònica Amorós exposarà fins a 31 dibuixos en aquarel·la fets de forma diària durant el mes d'octubre dins el repte Inktober. La mostra es podrà visitar a l'Espai d'Arts de la Biblioteca.

Consulta tots els detalls de la festa de Sant Menna a la programació oficial adjunta a la notícia.

Darrera actualització: 30.10.2023 | 11:37