Salut i Justícia Social

Notícies

 • 7 d'abril de 2022 L’Ajuntament de Sentmenat dona suport al dret d’autodeterminació del poble sahrauí Poble sahrauí

  El ple de la darrera setmana de l’Ajuntament de Sentmenat va aprovar una moció en suport al dret d’autodeterminació del poble sahrauí. El text està consensuat entre diferents entitats com el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments solidaris amb el poble sahrauí i la Federació ACAPS. La moció va rebre el suport de tot el consistori a excepció de l’abstenció del PSC.

 • 12 de novembre de 2021 La il·lustradora Silvia Morrilla presentarà la seva obra 25N Ombres i Llums al Salonet del Coro amb motiu del 25N silvia

  L’artista barcelonina presentarà la seva col·lecció titulada 25N Ombres i Llums tematitzada sobre les violències masclistes que va ser encomanada per la Regidoria d’Igualtat. L’exposició serà al Salonet del Coro del 25 de novembre al 3 de desembre en l’horari de bar i el  26  a les 19h amb l’assistència de la Sílvia,  qui explicarà personalment les obres i el que sentia quan les pintava al públic assistent. 

   

 • 12 de novembre de 2021 El Parc de la Riera es tenyirà de lila amb motiu del 25N una flor

  Organitzat per la Regidoria d'Igualtat i presentat per Plataforma de Comunicació, el 25 de novembre s'organitzaran diverses activitats feministes en honor de les víctimes de violència masclista i en denúncia de les diverses formes de violència i microviolència que es pateixen dia a dia.

Darrera actualització: 08.04.2021 | 14:34