S'obre el període de consulta i reclamacions del cens electoral del 28 de desembre al 4 de gener

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 00:00

S'informa la ciutadania de Sentmenat que durant 7 dies s'obrirà el termini de consulta i reclamacions del cens electoral de cara a les Eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer de 2021. La consulta, es podrà realitzar a l'OAC per telèfon o de forma presencial, prèvia identificació de la persona consultant.

Des del dilluns 28 fins al dilluns 4 de gener estarà obert el termini de reclamacions i consultes sobre el cens electoral per les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. L'Ajuntament oferirà aquest servei mitjançant l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, tan telefònicament com de forma presencial.

El cens electoral que s'utilitzarà és el cens tancat a data 01/10/2020, amb les variacions del padró registrades fins al 29/09/2020.

Si disposeu de certificat electrònic, podeu consultar vosaltres mateixos si sou al cens clicant aquí.

El VOT PER CORREU es podrà sol·licitar a partir del 22 de desembre i fins al 5 de febrer. Es podrà fer de forma presencial a les oficines de correus o telemàticament amb certificat digital. Consulta més informació sobre les modalitats de vot clicant aquí.

Finalment es recorda que a les eleccions al Parlament de Catalunya només poden votar les ciutadanes i ciutadans amb nacionalitat espanyola, majors de divuit anys, que tinguin la condició política de catalans (que s'obté mitjançant la inscripció en el padró municipal d'habitants a qualsevol municipi de Catalunya), inscrites i inscrits al cens electoral i que no es trobin en alguna de les situacions que legalment priven el dret a vot.

També podran gaudir del seu dret a vot les ciutadanes i ciutadans amb nacionalitat espanyola, residents a l'estranger i que hagin tingut a Catalunya el darrer veïnatge administratiu (inscrit al padró d'habitants), i que acreditin aquesta condició al consolat d'Espanya corresponent. També els seus descendents inscrits com a espanyols si ho sol·liciten, en la forma que determini la llei de l'Estat.

Per més informació:
Consulta el portal web parlament2021.cat clicant aquí.
Consulta la nota de premsa de l'INE sobre les eleccions al Parlament de Catalunya 2021 clicant aquí.

Darrera actualització: 28.12.2020 | 12:04