La Regidoria de Salut presenta les Caminades de Salut

Dimecres, 29 de gener de 2020 a les 03:00

La Regidoria de Salut enceta el mes de febrer un projecte de caminades pels entorns de Sentmenat i de forma totalment gratuïta.

Amb la nouvinguda d’aquest any 2020, la Regidoria de Salut ha aprofitat per presentar un dels primers programes del mandat: les Caminades de Salut. Aquestes caminades estan adreçades a persones que s’inicien a l’activitat física i/o gent gran, cada divendres de febrer i març a les 9:30 h es donarà sortida a un circuit de caminades organitzades per un guia al voltant del municipi, per a conèixer millor l’entorn natural que ens envolta, afavorir les relacions interpersonals entre sentmenatencs i sentmenatenques i l’intercanvi de coneixements en relació al món natural.

Aquestes activitats seran totalment gratuïtes, però requerirà obligatòriament la seva prèvia inscripció 7 dies abans de la data a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (Plaça de la Vila, 1). Les caminades seran matinals, sortint a les 9:30 h de la Plaça de la Vila i tenint una durada aproximada de 2 hores, finalitzant al CAP de Sentmenat.

 

Darrera actualització: 30.01.2020 | 10:46