La Festa Major Sentmenat, a punt!

Divendres, 2 d'agost de 2019 a les 00:00

Estàs a punt per passar cinc dies de gresca? Calça’t bé perquè ja arriba la Festa Major de Sentmenat! Del 29 d’agost al 2 de setembre, el poble es transforma perquè gaudeixis de les festes. Enguany, carregades amb múltiples propostes per omplir els carrers de màgia i rialles!

El dijous, protagonisme feminista amb una taula rodona i el concert de Pupil·les, que fa del rap valencià l’eina escaient per a denunciar les diferències sexistes que persisteixen encara en l’actual societat.

Per aquells que vulguin gaudir d’allò més cada dia, divendres continuaran les propostes culturals amb més música, exposicions i concerts! Per als més clàssics, el ball de Festa Major a la tarda i el jazz-swing a la nit; per als més joves, les barrakes que s’allargaran també a dissabte.

A més de propostes musicals, també s’oferiran exposicions artístiques i històriques sobre la vila de Sentmenat, inaugurant-se ambdues el mateix divendres al capvespre.

El torn dels esportistes serà dissabte! Durant el dia, tots aquells amants del tennis taula, del bàsquet, i més, podreu demostrar la vostra passió i el talent amb diferents propostes! Pels més petits, el Sent3, una gimcana infantil amb proves molt divertides per tot el poble.

Paral·lelament, també es podran moure les cintures amb la marató de country, l’exhibició de balls de saló, les sardanes o el ball de Festa Major!

Per diumenge baixarem pulsacions amb espectacles familiars, havaneres i la missa de Festa Major, mentre que a la nit agafarem l’embranzida per gaudir de la rumba, de la música d’Anaraida Sánchez i de Versión Imposible.

I pels inesgotables, el darrer esprint serà dilluns amb noves activitats esportives, d’altres pels més petits com la Festa de l’Escuma, per acabar amb un apoteòsic final de festa amb el castell de focs d’artifici!

Darrera actualització: 02.08.2019 | 08:57