Butlletí empresarial

Promoció Econòmica · Ajuntament de Sentmenat

El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sentmenat presenta aquest butlletí amb l'objectiu de contribuir a que les empreses disposin d'informació sobre les novetats més importants que estan afectant l'activitat empresarial durant la crisis sanitària produïda per el COVID19. Som en un moment que els canvis normatius són de gran transcendència i es succeeixen amb molta celeritat, per aquest motiu procurem presentar la informació rellevant de forma que resulti ben accessible.

Pensem en les empreses de tot tipus, en els comerços i els treballadors i treballadores autònomes. Esperem que tots trobeu una eina que en alguna mesura contribueixi a que seguiu amb força la vostra activitat o que serveixi per preparar la reactivació d'aquells que us heu vist obligats a reduir o suspendre l'activitat.

Per a la redacció dels continguts es consideren les fonts originals d'administracions públiques i d'entitats empresarials. Fem una selecció d'informacions amb un titular i un resum que no entra en el detall ni pretén fer cap valoració. L'objectiu és destacar la importància d'una noticia i donar-vos l'accés a les fonts de referència.

També volem que el butlletí, a través dels seus continguts, serveixi d'estímul per obrir un canal de comunicació que doni pas a millorar la col·laboració entre l'ajuntament i les empreses de Sentmenat.

Seguim com sempre a la vostra disposició per atendre les consultes al correu comercindustria@sentmenat.cat

Atentament,

Promoció Econòmica

Ajuntament de Sentmenat

Darrera actualització: 19.10.2022 | 10:35
Darrera actualització: 19.10.2022 | 10:35