Sentmenat té molts deures pendents, però també moltes oportunitats

Dilluns, 1 de juliol de 2019 a les 00:00

Valoració Política sobre el transcurs de Juliol i Agost de 2019

Durant aquests primers dies de govern, són moltes les persones que visiten l’ajuntament o ens aturen

pels carrers per manifestar-nos o transmetre’ns inquietuds. La brutícia al carrer, el mal estat de voreres i asfaltat, la falta de manteniment dels entorns i les nostres zones verdes, la manca d’inversió en els equipaments públics, com per exemple, els pavellons, l’estat en què es troben els parcs infantils, o la falta de civisme per part d’alguns veïns a l’hora de recollir els excrements de les seves mascotes són algunes de les preocupacions més freqüents de les nostres veïnes, i evidentment tenen tota la raó del món. D’altra banda, el nostre poble té molts deures pendents i necessitats històriques. Algunes d’elles ara ja són molt urgents:

Tenim un institut i una escola pública meravellosa i dotada amb grans professionals que la fan funcionar, però avui dia està totalment col·lapsada. Per tant, tenim el deure de treballar sense descans per a poder donar solucions a aquestes mancances, atenent a la seva importància. Necessitem també la realització de variants que descongestionin el trànsit de vehicles de gran tonatge pel nucli urbà, donada la perillositat que això comporta, assolint a la vegada una millor qualitat de l’aire que respirem cada dia, i fer més atractius i accessibles els nostres polígons industrials.

Cal eliminar barreres arquitectòniques, convertir carrers en zones de vianants i fer de Sentmenat un poble més accessible, sobretot per a les persones que tenen més dificultats a l’hora de transitar o passejar per la nostra vila.

També és cabdal dignificar les urbanitzacions: Can Canyameres, Can Vinyals, Pedra-Santa i urbanitzar per fi disseminats com Can Fargues. Cal fer l’arranjament de parcs i places, com per exemple la Plaça Lluís Companys a la que li fa falta una millora des de fa molts anys.

Tot això sumat a la necessitat de planificar el futur de Sentmenat pensant en global i no fent pedaços, reactivar el comerç local i dotar Sentmenat de nous equipaments com, per exemple, un nou centre d’entitats, noves dependències de la Policia Local, un parc amb jocs d’aigua, o l’ampliació del mateix ajuntament.

En definitiva, molta feina per fer i molts objectius, alguns realitzables a curt termini, d’altres a mitjà o llarg termini, deures pendents que són sense cap dubte oportunitats per millorar el nostre poble, i estem convençuts que el nou equip de govern format entre ACSERC- CUP es deixarà la pell per fer-ho possible.

Visca Sentmenat i bona festa major a totes!

Darrera actualització: 13.12.2019 | 12:03