TV3 rodarà una sèrie a Sentmenat

Dimecres, 2 de novembre de 2022 a les 00:00

La nova sèrie que prepara TV3 per al 2023, Bojos per Molière, rodarà algunes de les seves escenes a Sentmenat. Actualment es troba en fase de rodatge i, després de la festivitat de Sant Menna, la gravació es traslladarà a Sentmenat. Concretament al Teatre del Coro i la plaça de la Vila, els dies 14, 15 i 16 de novembre. 

 

De fet, a causa del gran nombre de vehicles que la productora de la sèrie requereix per portar a terme el rodatge, hi haurà restricció de zones d’aparcament al voltant del Teatre del Coro, com és el passeig Mestre Josep Duran i l’Avinguda Salvador Espriu a partir del dia 11 fins el 17 de novembre. Les restriccions seran anunciades pels canals d’informació habituals de l’Ajuntament i la Policia Local. 

Visita a la Barcelona postolímpica 

La sèrie constarà de vuit capítols i narrarà les vivències, formació́ i somnis d’un grup de joves d’entre 18 i 25 anys que estudien art dramàtic a l’Institut del Teatre en la Barcelona postolímpica de 1997. Bojos per Molière és una nova aposta de TV3 per una altra creació d'Héctor Lozano, després de l’èxit de Merlí i el seu spin-off Merlí: Sapere Aude. 

Darrera actualització: 03.11.2022 | 21:29