Torna la Festa Major d’Hivern a Sentmenat

Divendres, 4 de novembre de 2022 a les 00:00

Els pròxims 11, 12 i 13 de novembre gaudirem de nou de la Festa Major d’Hivern.

El pròxim 11 de novembre tornarem a donar el tret de sortida a la Festa Major d’Hivern. La festa tindrà el seu toc de sortida, com sempre, amb el repic de campanes, per després passar a fer l’ofrena floral i la missa dedicada a Sant Menna. A més, a la tarda hi haurà una gimcana digital turística per Sentmenat. Es tracta d’una ruta que es fa acompanyats de personatges del joc amb enigmes per resoldre per conèixer el patrimoni i les històries curioses del municipi.

El dissabte durant tot el dia hi haurà diverses activitats per a tot tipus de públic. Inflables pels més petits, un torneig de futbol 3x3, paradetes de les diferents entitats municipals, música a càrrec de Ràdio Sentmenat i una exposició dels Amics del Museu Arxiu de Sentmenat. A més, el dissabte també es farà la lectura del Manifest i la presentació de la Plataforma d’Entitats.

La nit del dissabte passarà a ser territori jove, amb el concert de “Guanta Gente” i “Akantoide”, organitzat per la Festa Major Jove i l’Associació de Músics. I a partir de mitjanit i fins ben entrada la matinada hi haurà sessió DJ amb DJ Casqui, DJ Roger Murgó i Arnau Ariza que faran ballar i gaudir a tot el jovent del municipi. Durant els concerts hi haruà servei de barra a càrrec de Festa Major Jove.

I el diumenge, per tancar la Festa Major, hi haurà el matí gegant a càrrec dels Gegants, Capgrossos i Grallers de Sentmenat.

A més, durant la Festa Major d’Hivern també hi haurà dues exposicions: “Any 1962, un anunci del canvi climàtic??” organitzada pel Grup d’Amics del Museu Arxiu de Sentmenat, i “Fragments de Sentmenat”, que recull els treballs dels alumnes de dibuix i pintura del Taller d’Art a “La Finestra” del Cafè del Coro.

Darrera actualització: 07.11.2022 | 13:29