L'Aula Oberta s'adapta oferint un nou format dissenyat a les necessitats dels usuaris

Dimarts, 10 de novembre de 2020 a les 00:00

La Regidoria d'Ocupació ha treballat en la reobertura de l'Aula Oberta per adaptar-se a les mesures de seguretat i higiene i seguir oferint suport a la recerca de feina dels sentmenatencs i les sentmenatenques.

Ja fa uns anys que l'Aula Oberta es va iniciar com a servei adscrit a la Regidoria d'Ocupació realitzant acompanyament en la recerca de feina per al ciutadà i organitzant formacions d'orientació laboral per a la millora de l'ocupabilitat de la ciutadania. Per això, l'Ajuntament de Sentmenat ha treballat per reinventar-se i seguir oferint un servei que, donat el context de COVID-19 i les seves conseqüències socioeconòmiques, és més necessari que mai.

El nou format contempla una atenció individualitzada amb cita prèvia amb una tècnica d'Orientació Laboral. Aquesta atenció pot ser telemàtica o presencial, segons les necessitats dels usuaris. Tanmateix, es mantindrà el contacte via whatsapp (+34 638 45 09 09), tant per consultes esporàdiques de persones prèviament inscrites a la borsa, com per demanar cita individual.

També hi haurà més presència a les xarxes socials per tal de ser més propers i accessibles a la ciutadania. Durant aquest mes de novembre es presenta un nou Facebook i Instagram de l'Aula Oberta, on es publicaran les últimes ofertes de la Borsa de Treball tant a Sentmenat com als municipis dels voltants, i altres informacions i continguts d'interès per a la recerca activa de feina.

Darrera actualització: 10.11.2020 | 15:46