Sentmenat es bolca per combatre el coronavirus.

Dissabte, 21 de març de 2020 a les 00:00

Comprova aquests tres senzills passos per fer una mascareta a casa i reduir al màxim la transmissió del COVID-19.

1.    Tallem una goma d’uns 25 centímetres i li fem un nus que ens servirà per lligar-nos la mascareta a la orella. 
2.    Fixant-nos en els pics de la tela, els ajuntem per assegurar que s’acomodi a la forma de la cara sense molèsties. 
3.    Posar les gomes lligades als extrems de la tela, i cosir la tela de forma que les gomes quedin subjectes a ambdós costats. 

Des de l’anunciació de l’estat d’emergència per pandèmia del COVID-19, Sentmenat ha sigut referent entre els municipis per l’onada de solidaritat de la seva ciutadania. Fins a una cinquantena de voluntàries i voluntaris van oferir la seva ajuda a l’Ajuntament de Sentmenat davant la crisis sanitària, tant oferint desinteressadament desinfectants, mascaretes o altres productes d’utilitat com prestant-se a ajudar cosint mascaretes per a la resta de sentmenatencs i sentmenatenques.

 

A dia d’avui hem fet entrega d’unes 2600 mascaretes a hospitals i CAPs, a Residències per a gent gran o altres grups de risc o a altres Ajuntaments municipals i a les seves diligències encarregades de la Seguretat, com Policia Local i Mossos.

  • Hospitals i Caps: 20 a la Mútua Terrassa, 365 a l’Hospital de Granollers, 400 a l'hospital Sant Pau, 30 al CAP de #Sentmenat, 20 al de CAP Badia del Vallès, 300 al CAP Sant Fèlix, , 300 a la Fundació Hospital Sant Pere Claver.
  • Residències per gent gran i/o altres grups de risc: 80 a la Residència Allegra de Sabadell, 50 a la Residència Centro Montserrat de Cerdanyola, 20 a la Residència San Raimundo a Coreses, 40 a una societat que treballa amb persones discapacitades, sordes i/o cegues, 40 a una residència de gent gran a Barcelona, , 30 a la residència de Sentmenat, , 80 a la Residència Caldes Nostra llar, 50 a la Residència Sant miquel gorteres Viladecavalls, 100 a la Residència  Mutua la Creueta i 20 a la Fundació ASSIS
  • Altres Ajuntaments o cossos de seguretat: 60 a la Policia local Canovelles, 70 a l’Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans i l’Ajuntament de Sant Quirze, 80 a l’Ajuntament de Vacarisses,  i 20 Mossos Barberà del Vallès.
Darrera actualització: 27.03.2020 | 14:46