L'Ajuntament de Sentmenat vetlla per un servei de Correus de qualitat

Dijous, 5 de març de 2020 a les 00:00

El dia 3 de març la Regidora de Consum i el responsable de l'oficina municipal del Consumidor de Sentmenat van mantenir una reunió a les dependències municipals amb la Cap de Zona de Correos, arrel de les queixes rebudes els darrers mesos pels retards en els repartiments de Correos en el nostre municipi.

La responsable de Correos va traslladar a l'ajuntament de Sentmenat que pateixen des de fa uns dos anys actes de vandalisme els caps de setmana sobre el vehicle (furgoneta) que fan servir pel repartiment, fet que provoca que no es pugui realitzar el servei sovint. L'Ajuntament ha proposat un aparcament municipal vigilat per l'aparcament d'aquest vehicle i així donar solució a aquesta problemàtica. Per la seva part Correos s'ha compromès a reforçar el servei de repartiment a les tardes. Amb això també s'intenta evitar que Correos traslladi part del servei que presta al nostre municipi a Sabadell fugint d'aquests actes de vandalisme sobre el seu vehicle, fet que no es dona a altres municipis de la zona.

També cal aclarir que una part del repartiment de correspondència no el fa Correos sinó altres empreses privades de repartiment. Podem identificar fàcilment les que son de Correos doncs van amb segell d'estanc o amb el segell de "franqueig pagat".

L'Ajuntament farà el seguiment dels aspectes acordats com també donarà suport als treballadors i treballadores d'aquest servei que tot i que no és municipal, es públic i per tant de tota la ciutadania. Des de l'Oficina d'Atenció al Consumidor de Sentmenat es continuarà vetllant pels drets de la ciutadania.

Darrera actualització: 05.03.2020 | 09:52