L’Ajuntament ajudarà a formalitzar les reclamacions dels danys pel tall de subministrament elèctric

Divendres, 22 de novembre de 2019 a les 00:00

Els veïns i comerços del barri de Can Palau que hagin sofert danys pel tall de subministrament elèctric podran dirigir-se a l’OAC per tal que l’Ajuntament els ajudi a omplir la documentació per fer la reclamació d’aquests danys.

Durant aquesta setmana, Endesa ha estat realitzant tasques de reparació a uns pals de fusta que suporten tot el trenat elèctric. Ho ha fet a sol·licitud de l’Ajuntament de Sentmenat, que ho va reclamar en vista del mal estat en el que es trobaven aquests suports. La companyia elèctrica, però, ha actuat aquesta setmana sense haver avisat als veïns i comerços afectats sobre els dies i les hores en les que el subministrament es veuria afectat, incomplint així la normativa. 

Per aquest motiu, si algun ciutadà o comerç ha patit danys o perjudicis per aquest tall inesperat, l’Ajuntament es posa a disposició d’ajudar-los amb la redacció de la documentació per reclamar. Des del consistori es recorda que hi ha el servei de l'Oficina d'Atenció al Consumidor a disposició dels ciutadans.

Darrera actualització: 22.11.2019 | 13:46