La Cavalcada dels Reis Mags de 2020 ha renovat l'acte

Dimarts, 7 de gener de 2020 a les 00:00

Aquest any, la cavalcada de reis ha incorporat una multitud de canvis i novetats, amb un enfocament cap al món dels contes de fades i follets.

Enguany l'Ajuntament ha volgut renovar la comitiva dels Reis Mags d'Orient amb la col·laboració d'un artista local i el grup de voluntaris que any rere any ho fa possible. Aquesta vegada s’ha escollit una temàtica relacionada amb el món dels contes de fades i follets com el de la casa de xocolata de Hansel i Gretel, per il·lusionar als més petits amb la màgia de la lectura i la fantasia.

Un seguici format per més de 100 patges, cotxes clàssics i cavalls, i en el que s’ha intentat animar les carrosses amb la incorporació del grup musical Blacktucada i amb la màgia dels diables Sentcremats, que han participat per primer cop a la cavalcada, tot i que també s’han respectat i renovat les tradicionals carrosses dels tres Reis Mags d’Orient, del Patge Reial i de l'estrella de Nadal.

Des de l'Ajuntament volem agrair profundament el grup de voluntaris que han treballat en la preparació i organització d’aquesta Cavalcada dels Reis Mags de 2020, els que porten anys i anys col·laborant i als nous col·laboradors. Sense tots ells no hagués estat possible una cavalcada tan espectacular i meravellosa.

Animem a tots i totes a col·laborar-hi l’any vinent per seguir construint junts aquesta màgica vetllada. Fusters/es, pintors/es, personal de seguretat, costurers/es i acròbates, tothom serà benvingut a posar el seu granet de sorra, de la mateixa manera que s’anima a altres associacions del municipi a participar i amenitzar aquesta nit de Reis.

Darrera actualització: 07.01.2020 | 18:52