Els Tres Tombs arriba a la 93a edició a Sentmenat!

Divendres, 14 de febrer de 2020 a les 00:00

En honor de Sant Antoni Abat, patró dels animals de peu rodó, i per extensió de tots els animals domèstics, tindrà la seva celebració aquest pròxim diumenge 1 de març als Tres Tombs.

Programa diumenge 1 de Març

9 a 11 h del matí - Esmorzar per tots els participants a l'era del castell (l'organització es reserva el dret d'admissió)

A 2/4 de 10 h del matí - Canvi de bandera al Castell

A 2/4 d'11 h del matí - Solemne missa en honor de Sant Antoni Abat, celebrada pel Mossèn Josep Maria Oca-Riaño. Els assistents a la missa seran obsequiats amb panets beneïts. Acompanyament de grallers i tabalers de Sentmenat, com a col·laboració de la festa.

A les 12 del migdia - Sortida de la tradicional Passada acompanyada per la Banda Triangle de Santo

  • Davantera: Georgina Collell
  • Banderera: Julia Collell 
  • Cordonistes: Mariona i Roser Collell

Benedicció d'animals en el transcurs de la rua. Els Banderers obsequian amb coca i mistela els assistents.

El recorregut és el que indiquem posteriorment, acabant al parc de la riera on es farà el lliurament d'un obsequi per a cada integrant de la passada (l'organització es reserva el dret d'admissió).

Recorregut

Concentració al Castell de Sentmenat. Sortida cap al Climent Humet, Carrer de Sant Antoni, Plaça Lluís Companys, Camí Ral de Barcelona, Passeig de la Sagrera, Carrer de l'Esglèsia, Carrer Llims, Carrer Batlle Joan Deu, Carrer Coromines, Passeig Anselm Clavé, Avinguda Salvador Espriu, Mossen Cinto Verdaguer i arribada al Parc de la Riera. 

NOTA: Aquells/es que volgueu ser abanderats, poseu-vos en contacte amb els membres de la comissió. 

 

 

Darrera actualització: 14.02.2020 | 12:03