El Centre d'Ensenyament Musical continuarà les classes de manera telemàtica

Dissabte, 21 de març de 2020 a les 15:00

L'Ajuntament ha arribat a un acord amb l'empresa que gestiona el Centre d'Ensenyament Musical per continuar les classes de música de manera telemàtica, a través de correu electrònic, on el professorat podrà impartir l'ensenyament musical i seguir l'evolució dels alumnes en el seu aprenentatge. 

Des de que va començar aquesta situació tan extraordinària, el CEMusical de Sentmenat ha aturat la seva activitat. Tot i que el treball habitual que es fa en una classe amb interacció directa entre el professorat i l'alumnat és difícilment substituïble per un treball individual a casa, l’equip directiu i docent del centre s’ha posat a treballar per seguir oferint als alumnes la possibilitat de seguir gaudint de la música des de casa.

Els professors estan treballant i pensant en cada un dels alumnes de forma individual i concreta per fer-los arribar una proposta de treball a casa que serà, és clar, en format virtual. D’aquesta manera el CEMusical no s’aturarà del tot i els alumnes podran seguir aprenent, practicant i gaudint la música.

Des de l’Ajuntament de Sentmenat volem agrair a l’equip directiu i docent d’Espaiart l’esforç que estan fent per portar a terme aquesta proposta.

Darrera actualització: 21.03.2020 | 15:03