L'Escola d'Adults amplia el termini d'inscripció pel curs 19-20 fins al 20 de setembre

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 00:00

El curs 2019-2020 començarà el dilluns 30 de setembre.

L'Escola d'Adults ha decidit ampliar el termini d'inscripció pel curs 2019-2020 fins al divendres 20 de setembre. D'aquesta manera, encara queden dues setmanes perquè tots aquells interessats i interessades en formar-se puguin apuntar-se. L'inici del curs és el dilluns 30 de setembre.

L’escola d’adults és un servei municipal educatiu que posa en valor l’oferta formativa adreçada als adults de Sentmenat, entenent per adults qualsevol que sol·liciti el servei a partir de 17 anys i que té com a objecte futur treballar per col·laborar en l’èxit formatiu de la població.

L’escola d’adults organitza cursos i tallers adreçats a persones adultes que responguin a una necessitat formativa detectada al municipi. L’oferta formativa del centre s’engloba en les àrees d’ idiomes, preparació per graduat d’Educació secundària.

L'oferta formativa és:

  • Graduat Educació Secundària, GES   Preu trimestral: 30€

  • Curs de català inicial

  • Curs de català nivell B

Per aquelles persones a partir de 17 anys que volen continuar la seva formació, podeu fer la inscripció i durant el mes de setembre es concretaran horaris i la professora assessorarà a cada alumne en el seu itinerari formatiu.

Informació i inscripcions a l'Oficina d'Atenció al ciutadà.

Darrera actualització: 06.09.2019 | 12:27