L’Ajuntament de Sentmenat i l’Associació Sentcremats acorden promoure el Ball de Diables durant aquest any 2019

Dimarts, 30 de juliol de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Sentmenat i l’Associació Sentcremats han signat un acord per promoure el Ball de Diables durant aquest any 2019. El conveni signat aquest dilluns facilitarà una subvenció de l’Ajuntament cap a l’Associació Sentcremats per tal de seguir complint una de les seves principals tasques com és promoure la cultura popular i tradicional de Catalunya i, més concretament, el Ball de Diables durant l’any 2019.

Les principals activitats no es faran esperar massa ja que l’Associació Sentcremats estarà molt activa durant la Festa Major que tindrà lloc la setmana a cavall entre els mesos d’agost i setembre. Per exemple, el dissabte 31 d’agost al vespre ha organitzat el correfoc que passarà per múltiples carrers del municipi i, dos dies després, el dilluns 2 de setembre, també al vespre, organitzarà la Cercavila de foc, un acte que portarà als participants des del Passeig Anselm Clavé fins a l’aparcament de l’avinguda de Terrassa.

Pel que fa a temes econòmics, la subvenció acordada al conveni ha quedat estipulada en un import de 3.000 euros del pressupost municipal corresponent a l’exercici 2019. Per la seva banda, l’Associació haurà de presentar, abans del divendres 15 de novembre de 2019, un compte justificatiu que estarà integrat per una memòria de l’activitat i una memòria econòmica sobre la realització de l’activitat subvencionada.

Darrera actualització: 30.07.2019 | 08:17