Comunicat d'actualització de la fase d'alerta del PROCICAT

Dimarts, 7 de març de 2017 a les 08:05

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, es manté activat el PROCICAT en fase d'ALERTA.

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) manté la previsió d'episodi de vent de component oest general a tot Catalunya fins demà a la nit. Aquesta nit es reforça a les comarques del litoral (Barcelonès i Maresme) i també a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran (Alta Ribagorça i Pallars Sobirà).

El SMC també ha destacat els següents cops de vent com a significatius fins ara: El Perelló (95,4 km/h); Vila-rodona (92,5 km/h); Pantà de Siurana i Constantí (89,6); Font-rubí (84,6); Tarragona (78,8) i Òdena (72,7), entre altres.

Es pot destacar pel fort vent, la dificultat en l’extinció d’un incendi de restes vegetals prop de l’AP-7 a Cambrils que ha obligat a tallar l’autopista en els dos sentits i fer desviaments cap a l’A7 i la N-340.

Els Mossos d’Esquadra han treballat també en aquest incendi amb 15 patrulles, les quals han gestionat els talls de trànsit i desviaments. Actualment la via ja es troba oberta en ambdós sentits.

 

Darrera actualització: 08.03.2017 | 12:38