14F – RESILIÈNCIA DE L’INDEPENDENTISME

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 00:00

Valoració política sobre el transcurs de Gener i Febrer de 2021

Aquest mes s’han complert 40 ANYS DEL COP D’ESTAT DEL 23F, operació d’Estat que va reforçar i blindar els pilars i valors antidemocràtics d’on neix la repressió, la desigualtat, la injustícia, la corrupció, la vulneració de drets i la retallada de llibertats que es mantenen fins al dia d’avui, inclús en aquests últims anys de manera particularment intensa contra els legítims interessos dels catalans.

Així mateix, no obstant totes les estratagemes i paranys de l’Estat espanyol, el qual va obligar a la celebració d’unes eleccions en mig d’una pandèmia amb la intenció de reduir a mínims la participació ciutadana, i sense tenir en compte el risc que suposava per la salut dels ciutadans, els catalans hem tornat a expressar més clar i amb una contundència mai vista fins al moment en unes eleccions al Parlament de Catalunya.

Així, L’INDEPENDENTISME SUMA MÉS DEL 50% DELS VOTS I ESCONS.

Aquest resultat electoral es una prova que la RESILIÈNCIA es una característica de l’independentisme, és a dir, tenim la capacitat de superar adversitats i ens sobreposem a tots els paranys i entrebancs que ens posa davant un Estat espanyol fonamentat, organitzat i nascut del 23F. Albert Einstein deia que “enmig de la dificultat resideix una cosa meravellosa: l’oportunitat”, i precisament, el resultat de les urnes ens donen una altra oportunitat per seguir avançant cap a un país fonamentat en la democràcia, la igualtat, la justícia i els respecte dels drets i llibertats dels seus ciutadans.

D’altra banda, donades les citades eleccions, no vam poder expressar-nos mitjançant el butlletí anterior, com també la resta de grups municipals que formem part de l’oposició. Contràriament al nostra parer, el Govern municipal va decidir publicar el BUTLLETÍ DE GENER, expressant-se indirectament mitjançant les publicacions incloses en el mateix. Donant notícia del gran enllumenat de Nadal, el qual ha suposat una despesa munici pal totalment desmesurada... Creiem que aquesta quantitat és indecent pels temps que corren, més si les comparem amb les ajudes atorgades als comerciants i petites empreses del poble per part de l’Ajuntament de Sentmenat.

 

Darrera actualització: 29.07.2021 | 09:27