Se celebra la segona sessió del projecte de reurbanització del Casc Antic

Dilluns, 12 de juliol de 2021 a les 00:00

El passat 15 de juny es va celebrar la segona sessió telemàtica del procés participatiu que té com a objectiu millorar el Casc Antic. La sessió va ser presentada pel personal tècnic d'Urbaning, empresa encarregada de dissenyar el pla urbanístic, i va comptar amb la presència de representants polítics i del veïnat de Sentmenat.

El projecte té com a objectiu reurbanitzar la zona urbana, ampliant voreres, adaptant la via pública a tota mena de mobilitats reduïdes (cadires de rodes, cotxets, etc.) i de convertir el Casc Antic en una zona integral d'oci i socialització pel veïnat sentmenatenc.

Celebrada la primera sessió el passat 2 de desembre de 2020, on es va realitzar la presentació de l'estudi i del projecte, la segona sessió d'aquest 15 de juny va tenir l'objectiu de debatre amb la ciutadania les necessitats, preocupacions i propostes que es deriven de l'espai en qüestió.

La sessió s'ha valorat per part del personal tècnic com a positiva, i s'han recollit el volum de propostes i necessitats per part de les sentmenatenques i sentmenatencs.

Per més informació sobre el procés participatiu de reurbanització del Casc Antic cliqueu aquí.

Per més informació sobre l'Acta de la segona sessió del projecte cliqueu aquí.

Darrera actualització: 12.07.2021 | 13:16