Reurbanització del Casc Antic (2020-2021)

El Casc Antic de Sentmenat conforma una de les zones més emblemàtiques del nostre municipi, tot i que és una de les més irregulars urbanísticament. És per això que des de l’Ajuntament s’ha marcat com a prioritat la seva reurbanització estratègica per prioritzar un pla urbanístic socialment integral i urbanísticament transversal on es promogui un espai públic socialitzador i adaptat a les necessitats de la ciutadania.

L’Ajuntament de Sentmenat ha iniciat un procés participatiu per reflexionar i debatre sobre les millores del Casc Antic.

La primera sessió es va celebrar el passat 2 de desembre de manera telemàtica amb la participació de membres del consistori, tècnics municipals, representants d’entitats i la ciutadania interessada en la qüestió.

El resultat de la primera sessió, va ser que l’Oriol Martori d’Urbaning va explicar la radiografia del Casc Antic. Es va destacar el tema de l’aparcament i el tema de reafirmar espais amb identitat pròpia. Per més informació consulteu la web de l’Ajuntament.

Clica aquí per accedir a l'acta de la primera sessió

 

Es segueix treballant de cara a la organització de la segona sessió. 

 

Darrera actualització: 29.03.2021 | 11:08
Darrera actualització: 29.03.2021 | 11:08