El Castell de Sentmenat, protagonista de les Jornades del Patrimoni de Sentmenat

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 13:00

De la mà dels Amics del Museu-Arxiu, en col·laboració de l'Ajuntament de Sentmenat, el llarg cap de setmana passat es van celebrar les JEP a Sentmenat, on gairebé a un centenar de persones van poder gaudir de les visites guiades a través del recorregut històric del nostre Castell, a més de cridar l'atenció a diversos mitjans de comunicació.

Les jornades van celebrar-se el passat cap de setmana (10, 11 i 12 d'octubre) i fins a 89 persones i 5 infants van acostar-se a visitar el Castell. Durant la visita s'explica l'evolució arquitectònica del Castell de Sentmenat i s'explora els voltants i l'interior visitable del nostre castell. Les visites es realitzen en grups reduïts i sempre respectant les mesures de seguretat i higiene entre els grups de no convivència.

L'èxit de la Jornada Europea del Patrimoni va ser tal, que diversos mitjans de comunicació van interessar-se en l'esdeveniment sentmenatenc. Primerament La Vanguardia va publicar un article pel “QuèFem?”, realitzada per la Fundació Castells Culturals de Catalunya que podeu llegir clicant aquí i posteriorment, a causa de l'allau de persones interessades, el telenotícies de TV3 va realitzar un petit reportatge sobre les jornades i el Castell de Sentmenat, que podeu consultar clicant aquí.

Darrera actualització: 18.10.2020 | 19:22