Arriba la Festa Major de Sentmenat!

Dilluns, 1 d'agost de 2022 a les 15:00

De l’1 al 5 de setembre podreu gaudir de més d'una trentena d'activitats diferents sense sortir del municipic

Després de dos llargs i difícils anys, sortim al carrer, omplim les places; retrobem-nos i gaudim de l’ambient festiu que impregna el poble durant aquests dies.

A Sentmenat tenim la sort de celebrar moltes festes al llarg de l’any, totes elles diferents i úniques. Festes de barris, d’entitats, diades o institucionals, ara bé, abans que el setembre ens porti de nou a la tardor, acomiadem l’estiu amb una bona Festa Major.

Fa mesos i mesos que estem esperant aquest gran moment. Tothom té ganes de saltar i ballar viure la música, l’esport i la cultura de casa nostra… La Festa Major és la festa de les festes. És la festa on tots i totes sortim al carrer a gaudir, i enguany hem treballat perquè cada sentmenatenc i sentmenatenca trobi el seu lloc en aquesta Festa Major.

Aquest any sí, torna la Festa Major de Sentmenat carregada d'activitats, tallers i concerts entre altres! Després de dos anys de restriccions, recuperem algunes de les activitats més enyorades de la nostra festa grossa com la cercavila i mostra de cultura popular, el ball de Festa Major...

De l’1 al 5 de setembre teniu una cita amb la cultura i l'oci de proximitat. Enguany, podrem tornar a gaudir d'algunes de les activitats més esperades com la cercavila, la gimcana... D'altra banda, també tindrem actuacions de luxe! És el cas del concert de l’orquestra de cobla i de ball de Festa major, les havaneres amb Mar Endins, les versions de Versión Imposible, i com no les Barrakes, entre d’altres.

Consulta el programa complet de la Festa Major i no et perdis cap activitat!

La Festa major és la nostra festa per excel·lència, viu-la!

Us esperem!

 

Darrera actualització: 01.08.2022 | 15:39