Balanç Polític de Juliol i Agost de 2019

Dissabte, 31 d'agost de 2019 a les 00:00

Valoració Política sobre el transcurs de Juliol i Agost del 2019

Amb voluntat d’informar i ser transparents, així volem encarar des la CUP aquest espai de comunicació que se’ns concedeix i que agraïm prèviament.

Tal com dèiem al nostre article “Agafar aire, posar ordre i començar a treballar” publicat a les nostres xarxes socials dies enrere, així ens trobem dins de l’Ajuntament:

“Agafant aire” perquè ens hem trobat sorpreses per les dificultats que representa el treball institucional, moltes vegades carregat de burocràcia i tràmits inacabables que no ajuden a l’execució ràpida dels projectes. Ens hem vist involucrades, com a membres de l’equip de govern, en decisions i en acords, com per exemple el tema de les retribucions que rebran les nostres regidores i, fins i tot, el sou de l’alcalde, en els quals creiem fermament que hauríem pogut informar més i millor. En prenem nota per millorar.

En el “posar ordre”, i ho diem així de clar, perquè ens hem trobat amb uns marrons que potser es podien haver evitat o, en tot cas, podríem haver trobat més complicitat per part de l’anterior equip de govern a l’hora d’assumir responsabilitats. Ens vénen al cap la gestió de la piscina, la publicitat d’actes festius encara sense tancar i algunes perles més que anirem explicant quan tinguem tota la informació recopilada.

Amb les noves formes de fer política que humilment volem aportar, hem de reconèixer també la feina feta pels anteriors governs en projectes tan necessaris com l’asfaltat de les urbanitzacions o les obres de la coberta de l’Escola Can Sorts.

En el “començar a treballar”, ens estem trobant amb l’enorme dificultat que representa per les nostres regidores el fet de compaginar la seva vida laboral, la feina (molta) de l’ajuntament, la lluita al carrer i la vida privada i familiar. Dificultat que intentem mitigar amb l’ajuda de l’Assemblea i que no dubtarem en intentar solucionar explorant noves formes d’organització i distribució de la feina o, arribat el cas, destinant més hores de les regidores (potser amb alliberacions) perquè puguin atendre millor les responsabilitats de govern en benefici del poble. Tot això, com és norma dintre de la nostra organització, previ debat i aprovació de l’Assemblea Local.

Així vivim el moment actual i aquests són els nostres compromisos, deixar-nos la pell en aquest projecte pel qual vam apostar després dels bons resultats en les eleccions municipals, assumir la feina intentant millorar a cada pas, acceptar les crítiques i treballar sempre pel benefici del poble.

Bon estiu i bona festa major!

Darrera actualització: 10.01.2020 | 09:03