El Safareig organitza "Problemes en l'àmbit jurídic i l'entorn familiar, efectes de la Covid-19"

Dijous, 21 de maig de 2020 a les 00:00

Serà una conversa dirigida a dones que tinguin dubtes i consultes que toquen els problemes en l'àmbit jurídic i l'entorn familiar

Són moltes les incerteses que ens genera l'actual panorama social i judicial arran de l’estat d’alarma decretat pel Govern amb l’aprovació del Reial Decret 463/2020, el 14 de març, i la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

De ben segur la incertesa més gran la ocasiona el no saber què passarà ara amb les pensions alimentícies, les custòdies dels menors, les prestacions compensatòries, etc, dels procediments judicials en els que ja s'ha dictat sentència o, fins i tot, en els que encara s'han d'iniciar.

Es poden modificar aquestes sentències judicials? Pot el progenitor, obligat al pagament d'una pensió alimentícia, deixar d'abonar-la perquè s'ha vist afectat per un ERTE? Què passa amb l'ús de la vivenda?

Aquestes i d'altres preguntes s'intentaran resoldre en aquesta conversa dirigida a dones que tinguin dubtes i consultes que toquen els problemes en l'àmbit jurídic i l'entorn familiar, efectes de la Covid-19. La conversa tindrà lloc el 22 de maig, a les 11 h, i anirà a càrrec de l'advocada i jurista, Lucía Ortiz.

Al haver-hi places limitades, si us interessa podeu el formulari i en uns dies ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

Darrera actualització: 21.05.2020 | 13:48