Montserrat Rueda Miralles

Alcaldessa

Relacions institucionals, Educació, Polítiques de les Dones, Polítiques LGTBIQ+, Biblioteca Municipal, Solidaritat i Cooperació, Polítiques socials de famílies i de la infància, així com totes aquelles que no hagin estat delegades explícitament

Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura del Progrés (PSC-CP)

Biografia

Em dic Montserrat Rueda Miralles, vaig néixer fa 40 anys a Sentmenat i sóc la petita de quatre germanes. Estic casada amb qui és la meva parella des de fa 22 anys, al meu barri de sempre i sóc mare d'un petit pirata nascut l'any 2013.

Vaig estudiar primària a l'escola Ntra Sra del Pilar i la secundària i batxiller a l'IES Sentmenat. Tots els meus estudis superiors els he cursat a la Universitat Autònoma de Barcelona on vaig llicenciar-me en dret, vaig post graduar en gènere i igualtat, he cursat màster en lideratge i comunicació per la gestió política, i recentment vaig fer el curs superior d'especialització en govern municipal i gabinet d'alcaldia.
Vaig començar a treballar mentre estudiava, sempre en l'àmbit jurídic-administratiu. L'any 2010 vaig entrar a treballar com a funcionària interina a l'administració local on he treballat en diferents àrees i categories. Actualment, sóc tècnica superior en dret al departament d'urbanisme, a la secció de llicències d'obres i disciplina urbanística, recentment he estat a gestió tributària i durant molt de temps dins l'àmbit de la contractació pública dins l'espai públic.

En l'àmbit polític institucional, en l'actualitat sóc alcaldessa, també vaig ser regidora a govern i alcaldessa durant una etapa, al mandat 2015-2019. També vaig coordinar l'Àrea de Serveis Centrals. Des del 2017 fins al 2019 vaig ser Consellera Comarcal al Consell Comarcal del Vallès occidental de les àrees delegades: d'Igualtat, l'Àrea Bàsica de Serveis Socials, Dependència, Infància i Projectes socials, vaig ser Presidenta de la Comissió Informativa Benestar Social, Educació i Qualitat de Vida. Durant el mandat 2019-2023 he sigut la portaveu del Grup Municipal Socialista

A nivell polític orgànic he tingut diferents responsabilitats durant els meus anys de militància, especialment dins l'àmbit de la igualtat, actualment sóc consellera de polítiques socials de la Federació del Vallès Occidental Sud, Consellera Nacional del partit i Primera Secretaria de l'Agrupació Socialista de Sentmenat.

M'apassiona la cultura en general (el cinema en especial) i la política (Administració Pública) com a eina de transformació de la vida de les persones. Sóc feliç gaudint de la natura i de la gent que estimo, família i amistats.

Retribucions

El salari de l'alcaldessa, amb règim de dedicació exclusiva, és de 41.885,86 € anuals.

Plaça de la Vila, 1 - 08181 Sentmenat - Barcelona (Espanya)
Telèfon: 93 715 30 30
Adreça electrònica: ruedamm@sentmenat.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.03.2024 | 01:54