Toca dir adéu a la Festa Major 2017

Dimecres, 6 de setembre de 2017 a les 00:00

Abans d'acomiadar-la vam poder gaudir d'un dia festiu especialment dedicat als nens i nenes de Sentmenat a la plaça de la Vila.

 

L'última jornada de la festa gran del poble va començar un any més amb la Cursa atlètica infantil de Festa Major, que aquest any ja ha arribat a la seva 38a edició amb una participació al voltant del centenar de nens i nenes repartides en 8 categories. A continuació va tenir lloc el Lliurament de premis tant d'aquesta Cursa com de la Sent3, la Gimcana de l'Esport, que va tenir lloc el dissabte amb una gran participació, doncs vam tenir 36 equips, dels que 13 eren de la categoria de Pares-Mares-Fills, i agrair la col·laboració dels 25 voluntaris, doncs gràcies a elles i ells fan possible aquesta activitat.

I posats a lliurar premis, també el diumenge es van lliurar els del Campionat de dòmino de la casa d'Andalusia resultant guanyadors en Sanabria Molina, en Joaquin Pozo i en Pedro Miguel.

Continuant amb les activitats infantils i familiars a la plaça de la Vila, va arribar un altre imprescindible del programa d'actes, la festa de l'estiu per excel·lència: la Festa de l'Escuma. Una de les activitats més divertides per a petits i grans, que aquest any es va celebrar en el marc de l'espectacle d'animació Sarau i Escuma a càrrec de la cia.Ambäukatunàbia.

Ja a la tarda i per encarrilar la recta final de la Festa Major d'enguany, la plaça de la Vila es va omplir de monocicles, boles d'equilibri, cables, diàbolos, plats xinesos, malabars, bitlles, pilotes, anelles i fins i tot un trapezi, on menuts i grans van poder posar en pràctica diferents tècniques al Taller de Circ que va oferir la Cia. Desastrossus Cirkus, dedicada a l'ensenyament de les arts circenses. I quan ja estàvem exhaustes de practicar, la companyia va presentar el seu Espectacle de Circ, tot posant en pràctica les diferents tècniques ensenyades en una funció que mesclava teatre de carrer, clown i circ.

I ara sí, ja per posar punt final a la festa, la Cercavila de foc dels Diables Sentcremats ens va conduir fins al tradicional Castell de Focs d'Artifici que amb els seus espetecs, flocs de colors i estrelles inefables, tot il·luminant el cel de Sentmenat, va acomiadar la Festa Major 2017.

Des de l'ajuntament agraïm la col·laboració de les institucions, Diputació de Barcelona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i de les empreses patrocinadores, Indukern, Sorea, Alsina i Corp CLD. Agraïm i felicitem per la feina ben feta a totes les entitats i associacions que han fet possible aquesta Festa Major i a tots els treballadors municipals que han participat en l'organització, coordinació, logística, muntatge i altres tasques imprescindibles per l'èxit assolit.

Darrera actualització: 06.09.2017 | 12:25

Imatges