Notícies

Pàgina 1 de 12
 • 30 anys de Consell Comarcal 17 de juliol de 2018 El Consell Comarcal celebra 30 anys de gestió amb un agraïment a totes les persones que ho han fet possible

  L’acte del 30è aniversari del Consell Comarcal del Vallès Occidental va tenir lloc el passat mes de maig a la seu comarcal. Va ser una trobada entranyable del món local comarcal i un agraïment a totes les persones que han format part d’aquest Consell i dels ajuntaments vallesans al llarg dels darrers 30 anys.

 • mapes 16 de juliol de 2018 Es manté el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en situació de Prealerta

  Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, correspon posar el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta

 • Mapa zona afectada 13 de juliol de 2018 Es reforça el servei de desratització durant la temporada d’estiu

  Amb motiu d’aquesta campanya de desratització es tanca el parc infantil i la zona de pícnic del Parc de la Riera fins dilluns 16 de juliol a la tarda, espai més afectat per les restes de menjar que hi trobem els rosegadors.

 • Reunió servei correus 12 de juliol de 2018 L’Ajuntament acorda amb Correus solucionar les deficiències al municipi

  El passat dijous 5 de juliol es va mantenir una reunió a les dependències municipals amb diferents representants de correus, entre ells, el director de l’oficina de Sentmenat, la regidora de consum, Montserrat Rueda i la tècnica de l’OMIC municipal, Rosa M. Tresserras.

 • Subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial 10 de juliol de 2018 Oberta la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d’edificis residencials

  Són subvencions destinades a rehabilitar  els elements comuns dels edificis de tipologia  residencial, amb la finalitat de fomentar  la millora de l’eficiència energètica  i la sostenibilitat , la conservació , i la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.

 • Contenidor roba Humana 10 de juliol de 2018 Humana dóna una nova vida a 33.400 peces de roba a Sentmenat

  La Fundació recupera més de 16 tones de roba usada a Sentmenat durant el primer semestre per a promoure’n la reutilització i el reciclat.

 • Formació xaloc 9 de juliol de 2018 Sentmenat acull les Jornades Territorials Xaloc maig-juny 2018

  El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sentmenat esdevé la seu de la Sessió Territorial del Vallès Occidental per a les “Jornades Territorials Xaloc maig-juny 2018”

 • Mulla't 9 de juliol de 2018 Sentmenat es mulla per l’esclerosi múltiple

  Les piscines de Sentmenat s’han sumat a la 25a edició de la iniciativa Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, a càrrec de la Fundació Esclerosi Múltiple. En total, 225 persones s’han mullat a la vegada i més de 5.952 metres nedats de solidaritat amb una recaptació econòmica de 142 euros.

 • Protecció en el bany 3 de juliol de 2018 Seguretat en el bany en piscines, rius, pantans i estanys

  Si us banyeu  a rius, estanys, pantans i piscines no us exposeu a riscos innecessaris. Seguiu els consells següents per evitar-ho:

 • Festival Internacional Arpa 2 de juliol de 2018 Èxit del 9è Festival Internacional d'Arpa de Sentmenat

  Un any més, Sentmenat ha donat la benvinguda a l'estiu amb el ja tradicional Festival Internacional d'Arpa , que enguany s’ha caracteritzat per un èxit d’assistència.

 • Horaris d'estiu 2 de juliol de 2018 Horaris especials d'estiu a les oficines i els equipmanets municipals

  L’Ajuntament de Sentmenat aplicarà l’horari d’estiu als diversos serveis municipals. Així, els horaris d'atenció ciutadana seran els següents:

 • Nits d'estiu 2 de juliol de 2018 Nits d’Estiu 2018 arriba a Sentmenat

  Es faran activitats gratuïtes a l'aire lliure, als Jardins de Cal Milionari, com per exemple concerts en directe, durant els mesos de juliol i agost 

 • Servei comunitari 28 de juny de 2018 Acte de reconeixement servei comunitari de Sentmenat

  El passat 21 de juny a l’Espai Jove de Sentmenat es va realitzar l’acte de reconeixement als alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Sentmenat i a les entitats i centres que han participat al projecte de Servei Comunitari aquest curs.

 • Campanya com el que som 28 de juny de 2018 L’Ajuntament de Sentmenat s’uneix a la commemoració del Dia per l’alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals

  L’Ajuntament de Sentmenat, que treballa per garantir els drets de les persones LGTBI, s’uneix a la commemoració del proper dia 28 de juny, del Dia per l'alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals a través de la campanya institucional de comunicació promoguda per la Diputació de Barcelona.

 • Campanya solidària Mulla't 27 de juny de 2018 Sentmenat amb els afectats per l’esclerosi múltiple

  L’Ajuntament de Sentmenat s’adhereix a la 25a edició del “Mulla’t” per l’esclerosi múltiple que enguany tindrà lloc el dia 8 de juliol, a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple per a la investigació de la malaltia.

 • Onada de calor 27 de juny de 2018 Què heu de fer en cas d’una onada de calor?

  Les persones ens podem veure agreujades per l'augment excessiu de les temperatures, per evitar que les temperatures extremes de l'estiu provoquin deshidratació i esgotament, sobretot a les persones grans, els infants i les persones malaltes és necessari seguir añgunes pautes de comportament.

 • Visita empresa 22 de juny de 2018 Celebració dels 25 anys de les empreses locals Servicam i Mecman

  L’Alcaldessa Núria Colomé i els regidors Montserrat Rueda i Jordi Gilgado, acompanyats del senyor Joaquim Ferrer, nou secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya van visitar el passat divendres 15 de juny les empreses Servicam i Mecman amb motiu del 25è aniversari de la creació d’aquestes empreses.

 • Concert CEMusical 21 de juny de 2018 S’acaba el curs del CEMusical de Sentmenat

  L’objectiu del CEMusical és divulgar i promocionar la música al municipi de Sentmenat.

 • Casal d'estiu 20 de juny de 2018 Casal d’estiu 2018 de Sentmenat

  Des de l’Ajuntament de Sentmenat i l’Eina SCCL estem preparant les activitats d'estiu d'aquest any. Fem dues propostes: la del Casal d’Estiu del 25 de juny al 27 de juliol i la del Casalet de Setembre del 4 al 7 de setembre adreçats als infants de P3 fins a 1r de l’ESO

   

 • Formació treballadors municipals 20 de juny de 2018 L’Ajuntament porta a terme un pla de formació al personal municipal

  L’Ajuntament de Sentmenat ha portat a terme un Pla de Formació al personal de manteniment i de neteja viària municipal.

Pàgina 1 de 12
Darrera actualització: 04.02.2015 | 15:31
Darrera actualització: 04.02.2015 | 15:31