Notícies

 • La Festa Major Sentmenat, a punt! La Festa Major Sentmenat, a punt! 2 d'agost de 2019

  Estàs a punt per passar cinc dies de gresca? Calça’t bé perquè ja arriba la Festa Major de Sentmenat! Del 29 d’agost al 2 de setembre, el poble es transforma perquè gaudeixis de les festes. Enguany, carregades amb múltiples propostes per omplir els carrers de màgia i rialles!

 • 17104 - Per Festa Major, gaudeix del Sentmenat Championship Beyblade! Per Festa Major, gaudeix del Sentmenat Championship Beyblade! 2 d'agost de 2019

  Tindrà lloc el dilluns 2 de setembre de 18 a 21 h al Parc de la Riera (pg. Mestre Josep Duran). A proposta del Consell d’Infants Municipal de Sentmenat.

 • L’Ajuntament de Sentmenat i l’Associació Sentcremats acorden promoure el Ball de Diables durant aquest any 2019 L’Ajuntament de Sentmenat i l’Associació Sentcremats acorden promoure el Ball de Diables durant aquest any 2019 30 de juliol de 2019

  L’Ajuntament de Sentmenat i l’Associació Sentcremats han signat un acord per promoure el Ball de Diables durant aquest any 2019. El conveni signat aquest dilluns facilitarà una subvenció de l’Ajuntament cap a l’Associació Sentcremats per tal de seguir complint una de les seves principals tasques com és promoure la cultura popular i tradicional de Catalunya i, més concretament, el Ball de Diables durant l’any 2019.

 • Acaba un intens Juliol Jove Acaba un intens Juliol Jove 30 de juliol de 2019

  El Juliol Jove ha acabat. Ha estat un mes molt intens, ple d'activitats de tota mena protagonitzades pels i les joves de Sentmenat. Tallers, sortides, activitats de lleure i esportives... hi ha hagut de tot i per tots els gustos!

 • El Casal d'Estiu, finalitzat amb èxit El Casal d'Estiu, finalitzat amb èxit 30 de juliol de 2019

  El passat divendres, dia 26 de juliol, va ser l’últim dia d el Casal d'Estiu d'enguany. Durant un total de 5 setmanes, una mitjana de 172 infants per cadascuna d’elles han gaudit de les múltiples activitats que s’han anat realitzant al llarg d’aquest període.

 • Veïns i veïnes van participar en les tasques de buidatge d'aigua de l’Espai Jove La Tèxtil Agraïment al voluntariat, sumem per Sentmenat! 29 de juliol de 2019

  Com a membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sentmenat volem manifestar el nostre més sincer agraïment a tots els veïns i veïnes de la nostra vila que van participar en les tasques de buidatge d'aigua de l’Espai Jove La Tèxtil que durant el matí de dissabte passat, dia 27 de juliol, va quedar negat degut a la forta tempesta viscuda a la nostra localitat.

 • Lluita contra la violència masclista L’Ajuntament de Sentmenat convoca un minut de silenci aquest migdia com a mostra de condol i de rebuig pel feminicidi comès ahir a Terrassa 25 de juliol de 2019
 • Conveni Festa Jove La Festa Major Jove a punt! 25 de juliol de 2019

  Ahir dia 24 de juliol es va signar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Associació Festa Major Jove.

 • Onada calor Consells per fer front a l'onada de calor d’aquests dies 23 de juliol de 2019

  Protecció Civil alerta de les precaucions a tenir en compte de cara als propers dies

 • Escola adults Escola d'Adults curs 19-20. Inscripcions obertes pel nou curs a l'Escola d'Adults 22 de juliol de 2019

  Enguany, la regidoria d'educació, segueix treballant en la millora del perfil formatiu dels veïns i veïnes del municipi, el pròxim mes d'octubre arrenca el nou curs 2019-20.

 • Primer cap de setmana de Nits d'Estiu Comencen les Nits d'Estiu als jardins de Cal Milionari 22 de juliol de 2019

  Aquest estiu, les veïnes i veïns de Sentmenat tenen una cita els divendres i dissabte nit a Cal Milionari.

 • Sala de plens El primer ple d’aquest mandat configura la nova organització municipal de l’Ajuntament de Sentmenat 16 de juliol de 2019

  S’han aprovat aspectes com la composició i periodicitat de les comissions informatives i les retribucions dels càrrecs electes

 • Festa Can Vinayls Les festes dels barris de Sentmenat 16 de juliol de 2019

  El passat cap de setmana, Sentmenat va viure les festes dels barris de Can Vinyals i Can Canyameres

 • Visita Delegat del Govern El Delegat del Govern Juli Fernádez visita Sentmenat 16 de juliol de 2019

  L’alcalde de Sentmenat, Marc Verneda i l’equip de govern es van reunir amb el delegat per plantejar-li alguns dels futurs reptes de la vila. 

 • Aniversari esplai L’Esplai de Gent Gran fa anys! Felicitats! 16 de juliol de 2019

  L’Associació de Gent Gran de Sentmenat ha celebrat el passat cap de setmana el seu 38è aniversari.

 • Nits d'estiu 2019 Nits d’Estiu 2019 arriba a Sentmenat 15 de juliol de 2019

  Es faran activitats gratuïtes a l'aire lliure, als Jardins de Cal Milionari, com per exemple concerts en directe i pel·lícules, durant els mesos de juliol i agost.

   

 • Avís via pública Tall de trànsit a la via pública 15 de juliol de 2019

  Sorea informa que el proper dimecres 17 de juliol ha de realitzar una reparació que obligarà tallar al trànsit el carrer Climent Humet, des de l’alçada del Passeig del Pal fins a la cruïlla del Passatge Assemblea de Catalunya.

 • Horari EAP Horari de l’EAP del mes d’agost 13 de juliol de 2019

  Aquí teniu, el document adjunt, els horaris de l’EAP de Polinyà-Sentmenat per aquest proper mes d’agost.

  L’equip d'atenció primària (EAP) és el conjunt de professionals de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia, treball social i d'atenció al ciutadà, preparat per oferir una atenció integral que inclou l'atenció i la promoció de la salut i l’educació en els hàbits saludables, la prevenció de malalties i l’orientació en l’assistència social.

  Cada equip dóna servei a una població de referència. L'àrea bàsica de salut (ABS) és l'àmbit territorial de referència d'un equip d'atenció primària. L'equip està ubicat al CAP.

 • Onada de calor Què heu de fer en cas d’una onada de calor? 11 de juliol de 2019

  Les persones ens podem veure agreujades per l'augment excessiu de les temperatures, per evitar que les temperatures extremes de l'estiu provoquin deshidratació i esgotament, sobretot a les persones grans, els infants i les persones malaltes és necessari seguir algunes pautes de comportament.

 • Moment signatura Nous caporals i agent interí a la Policia Local 11 de juliol de 2019

  El passat dilluns al matí l’Ajuntament de Sentmenat ha nomenat oficialment dos caporals i un nou agent interí al Cos de la Policia Local.

Darrera actualització: 04.02.2015 | 15:31
Darrera actualització: 04.02.2015 | 15:31