Tancament piscina municipal a causa d'acte vandàlic per abocament de sacs de ciment

Dilluns, 26 de juny de 2017 a les 19:00

Les instal·lacions restaran tancades durant alguns dies per procedir als treballs de neteja i adequació

Tal com es va avançar ahir, la piscina municipal va haver de ser tancada ahir al matí per l'acte vandàlic i d'incivisme produït la nit de dissabte a diumenge, en què van abocar varis sacs de ciment. Davant aquesta situació, l’Ajuntament es va veure en l'obligació de tancar-la per procedir al seu buidatge i neteja, operació que obliga a mantenir tancades les instal.lacions durant uns dies, fins que la piscina estigui en plenes condicions de salubritat i gaudiment.

Ahir mateix ja es va procedir a buidar la piscina, actuació que ha continuat aquest matí, i durant aquesta tarda s’està portant a terme la neteja corresponent amb els productes adients per a desincrustar el ciment abocat, i que no resti cap residu.

Demà al matí s’aplicarà un tractament antialgues i l’endemà, dimecres, si tot ha anat correctament, està previst que es comenci a omplir de nou.

Des de l’Ajuntament s’estan realitzant les accions necessàries per clarificar l'origen i els responsables d'aquest acte incívic, i presentarà la denúncia corresponent per iniciar la investigació dels fets, tot lamentant l’episodi vandàlic produït per uns tercers i que ha causat perjudicis al total de la ciutadania, especialment en aquests dies de temperatures elevades.

Tan bon punt tinguem més dades i novetats, us anirem informant a través dels canals municipals habituals.

Darrera actualització: 26.06.2017 | 19:36