Sentmenat acull les Jornades Territorials Xaloc maig-juny 2018

Dilluns, 9 de juliol de 2018 a les 16:00

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sentmenat esdevé la seu de la Sessió Territorial del Vallès Occidental per a les “Jornades Territorials Xaloc maig-juny 2018”

Com cada any el Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona organitza unes jornades destinades al personal tècnic dels Serveis Locals d’Ocupació de la província de Barcelona. Per primer cop, en data divendres 29 de juny de 2018 durant tot el matí, Sentmenat va esdevenir la seu de l’Agrupació Territorial del Vallès Occidental per a les “Jornades Territorials Xaloc maig-juny 2018”.

Amb l’organització i assistència de l’equip tècnic del Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona i del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sentmenat, l’Alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, va donar la benvinguda a les tècniques i el tècnic dels municipis participants: Polinyà, Castellbisbal, Castellar del Vallès, Matadepera, Consell Comarcal del Vallès Occidental, Sabadell, Montcada i Reixac, Santa Perpètua de la Mogoda, Martorelles, Sant Quirze del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Ullastrell, Sant Llorenç Savall, Badia del Vallès i Vacarisses. Van assistir un total de 26 persones.

El contingut de les jornades es va dividir en dues parts. La primera part va estar adreçada a la presentació del nou mòdul de formació de l’eina Xaloc. Mentre que en la segona part es va realitzar una revisió del funcionament de la Xaloc i es van tractar temes d’interès comú pels diferents serveis locals d’ocupació de la comarca.

S’agraeix a l’equip tècnic del Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona l’oportunitat de què Sentmenat hagi sigut la seu amfitriona, podent mostrar a la resta de municipis tant les instal·lacions com les iniciatives portades a terme per la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Sentmenat.

Darrera actualització: 09.07.2018 | 16:09