La Carnisseria Cansaladeria Cal Vivet de Sentmenat guanyadora del 48è concurs l’Aparador- Nadal 2017

Divendres, 30 de març de 2018 a les 08:00

La campanya havia d’estar activada dins el període de la campanya de nadal, entre l’1 de desembre i el 5 de gener.

Un any més, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Sabadell va organitzar l’acte de lliurament dels premis del 48è Concurs l’Aparador – Nadal 2017 que compta amb el suport dels Ajuntaments, entre ells el nostre, la col·laboració de les associacions de comerciants i dels mercats municipals.

Enguany l’acte d’entrega va tenir lloc el dimecres 7 de març, a les 20 hores, a l’Auditori de la Cambra de Comerç de Sabadell i va comptar amb la presència de la Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Muntsa Vilalta, degut a la gran rellevància per al comerç de la nostra demarcació. Per part de l’Ajuntament de Sentmenat van assistir l’Alcaldessa Montserrat Rueda i el Regidor de Comerç Jordi Gilgado que van fer el lliurament del Diploma al guanyador del primer premi del concurs a Sentmenat: la Carnisseria cansaladeria Cal Vivet.

A més, enguany també es va celebrar la quarta Edició del premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials realitzat per un comerç de la nostra demarcació.

Volem aprofitar aquestes línies per felicitar a l’establiment comercial local Carnisseria cansaladeria Cal Vivet. Felicitats!

Darrera actualització: 29.03.2018 | 09:04