Inici d'obres de nova parada de bus i pas de vianants a Sentmenat

Dilluns, 18 de juliol de 2016 a les 16:24

Aquesta setmana s'inicien les obres per la nova situació de la parada de bus i la construcció d'un pas de vianants a Can Fargues a la carretera B-142 a Sentmenat. Les obres, a càrrec de la Diputació de Barcelona, tenen un pressupost de 167.109 euros i un termini d'execució de dos mesos i mig

El projecte, realitzat a petició de l'Ajuntament de Sentmenat, comprèn diverses actuacions de cara a millorar l'accés i la visibilitat de la parada de bus situada a la carretera i que dóna servei a la urbanització de Can Fargues atenent el seu paper de via interurbana que actualment desenvolupa. L'altra parada, en sentit Polinyà, es troba a uns 150m de l'accés a causa d'una corba situada uns metres abans de la cruïlla que limita la visibilitat.

Les opcions de millora passen per la reducció de la velocitat dels vehicles, la modificació del talús existent, la ordenació de la parada d'autobús a la cruïlla i la instal•lació d'un pas de vianants que permeti accedir a la parada.
Les actuacions a realitzar en aquest punt comporten mantenir l'actual ubicació de la parada del bus en sentit Sentmenat i desplaçar la parada en sentit Polinyà, fins a la cruïlla per tal de confrontar-la amb l'existent. Així mateix, s'ampliarà la plataforma actual per millorar la visibilitat de la corba existent i permetrà que l'autobús pugui aturar-se fora de la calçada.

Font: Diputació de Barcelona

Darrera actualització: 18.07.2016 | 16:25